Főoldal > AKTUÁLIS > Kristen Stewart úgy néz ki, mint Justin Bieber

Kristen Stewart úgy néz ki, mint Justin Bieber

énekesJustin BieberKristen Stewartszínésznősztár
0

Írta:

A különös hasonlóságon te is meg fogsz lepődni.

Kristen Stewart egy ideje rövidre vágatva hordja és szőkére festeti a haját, na meg a lányokat szereti. De nemcsak emiatt változott Justin Bieber hasonmásává, hanem azért is, mert többé-kevésbé lekopintotta az énekes egy, a múlt hónapban látott szerelését.

A 27 éves színésznő napszemüveget, feltűnő nyakláncot, hasvillantós topot és retró nacit (meg -zoknit) viselve lépett utcára New Orleans-ban. Felvett azért egy kapucnis felsőt is, talán mert ő mégsem a tengerparton volt, mint anno Justin, és talán mert modell barátnőjének, Stella Maxwellnek ez a szett így sokkal jobban bejött.

Vékonyságát és a topból kivillanó lapos hasát elnézve pedig még az is lehet, hogy Stella nemcsak az öltözködésére van hatással, hanem az étrendjére is – Kristen ellesheti tőle a modellek diétáját. Mások azt beszélik róla, vékonyságát a sorban elszívott cigarettáknak és a nem túl rendszeres étkezéseknek köszönheti, de a színésznő szerint ez nem így van.

Ő azt mondja, régóta tudatosan figyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra, nemcsak azért, hogy megőrizze vékonyságát, hanem azért is, mert tudja, óvnia kell egészségét. Az Alkonyat-filmek felvételei során a színésznő fokozatosan kezdett ügyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és ne hagyjon ki egy főétkezést sem.

A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatásán pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott: több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig kedvenc üdítője, a light kóla helyett grapefruitlevet iszogatott. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta anno a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.

A színésznőnek az sem szegte kedvét, hogy a szerep kedvéért meg kellett tanulnia szinte férfiként verekedni, küzdeni. „Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el.

„Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – tette hozzá.

A katonai táborba is beillő edzések után Kristen rendszerint jógázott, és lovaglóedzéseken is részt kellett vennie. De ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X