Főoldal > AKTUÁLIS > Rumer Willis leszokott az alkoholról

Rumer Willis leszokott az alkoholról

alkoholalkoholistaBruce WillisDemi MooreelvonóRumer Willisszínésznősztár
0

Írta:

Demi Moore és Bruce Willis lánya Instagramon tette közhírré a dolgot, hogy fél éve tiszta.

Rumer Willis nagyon büszke magára. És ez most nem abból adódik, hogy hatalmas szakmai lehetőséget kapott volna, vagy egy világmárka kérte volna fel reklámarcnak, hanem valami egész másból: Demi Moore és Bruce Willis 28 éves lánya az Instagramon tette közhírré, hogy immár 6 hónapja nem ivott egy korty alkoholt sem.

Családjában nem ő az egyetlen, akinek meggyűlt a baja a piával. Húga, Tallulah három évvel ezelőtt volt elvonón, majd 2015-ben barátnőivel egy nagy bulin ünnepelte annak egyéves évfordulóját, hogy „tiszta” lett. Hozzá hasonlóan Rumer is csak üdítővel koccinthat mostani eredményére, és egyetértünk vele: tényleg nagyon büszke lehet magára, amiért nemet tud mondani az alkoholra.

Rumer kitartásával és tettvágyával egyébként korábban sem volt probléma: 2015-ben például megnyerte a Dancing With The Stars című táncos műsort is. A tánc ezt követően is megmaradt hobbiként az életében, aminek köszönhetően alakjára sem lehet panasz, mert hát a tánc igazi „zsírgyilkos” sport. Rumer kedvence viszont nem ez a mozgásforma volt korábban, hanem a jóga, amit otthon is kiegészít néhány fitnesz DVD-ről végezhető gyakorlattal.

Ezek közül a hasizom-erősítést és a karok, valamint a lábak formálására szánt feladatokat végzi a leggyakrabban. „Ha van néhány percem, hasizmozok egy kicsit a nappaliban. Ez sokkal többet ér, mintha semmit sem csinálnék” – mondta korábban.

Étrendjét illetően pedig azt nyilatkozta, hogy próbál odafigyelni a rendszeres étkezések és a mértékletesség betartására. Mások szerint viszont nem ez a helyzet: Rumer gyakran napokig csak párolt zöldségeken, diétás üdítőn és kávén él, hogy aztán megint elengedhesse magát, és azt egyen, amit csak megkíván.

Pedig a kiegyensúlyozott étrend nemcsak azért fontos, mert hosszabb távon ez válik be inkább a villámdiéták helyett, hanem azért is, mert a testünk akkor jut hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, ha szénhidrátból, fehérjéből, jó zsírokból és vízből is megfelelő mennyiséget fogyasztunk. Ha ez nem így történik, valamit hosszabb ideig megvonunk magunktól, a testünk nem fog megfelelően működni, és hiánybetegségek léphetnek fel.

Rumer nem aggódik, szerinte minden rendben van vele. Rajongói viszont féltik, hiszen egyrészt rohanó életformája, másrészt szüleivel való hektikus kapcsolata az egészségére is rossz hatással lehet. Ő viszont talán épp most mutathatja meg a világnak, hogy milyen fából faragták egy szex-szimbólum és egy akcióhős legidősebb lányát.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X