Főoldal > AKTUÁLIS > Everness Indián Nyár: 4 nap feltöltődés és elmélyülés

Everness Indián Nyár: 4 nap feltöltődés és elmélyülés

Evernessfesztiválprogram
0

Írta:

A hazai közönség egyik kedvence a kora őszi Indián Nyár Fesztivál. Az Everness „kistestvérén” idén különösen jó lehetőséget kapnak az önismeret iránt érdeklődő látogatók: a programok jelentős része ugyanis három napon átvonul, így lehetőséget ad a valódi, komoly elmélyülésre.

-Az idei Indián Nyarat úgy terveztük meg, hogy kedvében járjunk az önismeretben jártas, illetve azzal még inkább csak ismerkedő látogatóknak is – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató. – A nyári Everness után úgy tapasztaljuk, mindig nagyon jólesik egy intimebb hangulatú, őszbe hajló, de még Balaton parti rendezvény, ahol természetesen továbbra is az egészségesebb testi-lelki életformához vezető utak bemutatása a cél.

Az idei rendezvényen kiemelt hangsúlyt kap az önmagunkban való elmélyülés, ezt szolgálják az egymásra épülő háromnapos programok is, többek között a szívtánc, a transzlégzés, a családállítás vagy a théta-healing. Természetesen az előadói paletta ezúttal is igen színes, így fellép Palacskó András, Kereszty András, Somogyi Péter a teremtés témakörét járja körül, Redő Júlia az együttműködő kommunikációról beszél majd. Garami Gábor Az én utam című sorozat részeként mesél az életéről, míg Szabó Norbert Ádám elmondja, milyen kihívásokat rejt, ha valaki a világon elsőként kajakozza át az Atlanti Óceánt.

Az Indián Nyárról természetesen nem hiányozhatnak a mozgás és táncprogramok sem. Ezúttal többek között Szűcs Hajnal öt elem, illetve Lajprem Kaur és Edina Bir Devi

shakti táncába kóstolhatnak bele a fesztiválozók. De lesz NIA, szamba az Energia Positivával, csikung és meridián torna is. Jógaórát tart majd Dada Ravi maori szerzetes és Stepan Cristanov mellett számtalan hazai oktató.

A zenei színpadokon sok más mellett fellép majd a JamEse, az indiai Tapi Project, az egzotikus hangszereken játszó Meybahar, a Samsara Boulevard, Gozlán Fatima, az orosz származású Stepan Christanov és idén is koncertezik Bársony Bálint Hangutazók produkciója.

Az Everness Indián Nyár továbbra is gyermek- és a kutyabarát fesztivál – 14 éves korig a belépés ingyenes, illetve szeretettel látják a jólnevelt házikedvenceket.

Everness Indián Nyár: 2017. szeptember 14 – 17. Alsóörs, Pelso Camping

Bővebb információ: www.everness.hu

Kedvezményes jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X