Főoldal > AKTUÁLIS > Újra összejött Jennifer Aniston és Brad Pitt?

Újra összejött Jennifer Aniston és Brad Pitt?

angelina jolieBrad PittHollywoodJennifer Anistonkülföldi sztárszínésznősztársztárpár
0

Írta:

Egy külföldi magazin állítja: újra összejöttek, bizonyító fotójukat pedig címlapon közölték.

Jennifer Aniston és Brad Pitt igazi álompárnak számított a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején, de – mint azt mindannyian tudjuk – végül elváltak útjaik, Brad pedig Angelina Jolie társaként és hat gyerkőc apjaként élte az életét. Egészen 2016 őszéig, amikor feleségével külön utakra indultak. Jennifer és férje, Justin Theroux pedig idén február közepén jelentették be, hogy elválnak. Így, miután Brad és Jen is egyedülállóak lettek, sokak szerint csak idő kérdése volt, hogy mikor jelennek meg a médiában az első pletykák arról, hogy ők ketten újra együtt vannak.

Hát, mi a Star magazint emelnénk ki az összes újság közül: ők címlapon hoztak le egy lesifotót, melyen állításuk szerint Jen és Brad látható.

Te mit gondolsz? A szőke hölgy tényleg Aniston, vagy csak hasonlít rá? És ha ő csókolja exférjét a képen, ki tudja, ez mikori kép? Mivel egyikük sem öregedett meg túl látványosan az elmúlt évek, mondhatni évtizedek során, szerintünk elképzelhető, hogy egy korábbi fotót „poroltak le” a magazin munkatársai. Annál is inkább, mert egyre több helyen jelenik meg, hogy Brad igazából az MIT egyetem egyik professzorával, Neri Oxmannal tölti az idejét mostanság, és könnyen elképzelhető, hogy a dolog egy ideje több és mélyebb, mint barátság.

Hogy mi az igazság, azt szerintünk csak az érintett felek tudják. Na és persze mi abban sem vagyunk biztosak, hogy Jen helyében a korábbi szívfájdalom után mi adnánk még egy esélyt Bradnek… de mivel a színésznő rég megbocsátott exének, elképzelhető, hogy újra bele tudna szeretni.

De ha ez a hajó már végleg elment, szerintünk akkor sem lesz nehéz újra párt találnia, hiszen negyvenes éveiben járva is szuperül néz ki! Ezért persze mindent meg is tesz. Az eonline.com kiszámolta, hogy a Jóbarátok színésznőjének – ha hathetente jár fodrászhoz –, a hajfestés és -vágás évente 9200 dollárjába kerül. 600 dollárja megy el szemöldökformázásra, 1300 dollárért szolizik (kéthetente jár, alkalmanként 50 dolcsiért), de nem ezekre költi a legtöbbet, hanem minőségi arckezelésekre és bőrápolásra.

Kapaszkodj meg: 31 000 dollár körül lehet az az összeg, amiből kényeztető és fiatalító kencéket és kezeléseket vásárol magának. Így a Jóbarátok sztárja összesen valamivel több mint évi 42 ezer dollárból, átszámítva 12 millió forintból tudja megőrizni szépségét és fiatalságát.

A kommentelők egy része szerint megteheti, mert hát nem kell gyerekekre, családra költenie, és jól keres. Mások szerint ez az összeg tényleg túlzás, megint mások viszont úgy vélik, a rendszeres sport és az egészséges életmód is hozzájárul ahhoz, hogy Jen negyvenes éveiben is remekül néz ki.

A színésznő szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat. Emellett pedig vízből is az egyik legjobbat issza: a speciális tisztítási eljárással készülő Smartwatert fogyasztja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X