Főoldal > AKTUÁLIS > Last minute bikini body tippek Rubint Rellától

Last minute bikini body tippek Rubint Rellától

alakformálásbikiniszezonedzésfogyásRubint Rellasportzsírégetés
0

Írta:

Már csak néhány nap választ el minket attól, hogy hivatalosan is belépjünk a nyárba, de még most sem késő formába hozni magunkat a „rettegett” strandszezonra.

Rubint Rella, a Miss Balaton mentor csapatának legújabb tagja fitnesz instruktorként segíti majd a lányokat a felkészülésben. A fiatal fitnesz guru megoszt pár hasznos tanácsot azokkal, akik eddig halogatták, hogy formába hozzák magukat.

1. Hagyd el a finomított szénhidrátokat és számolj le a gyorskajákkal!

A finomított szénhidrátok közé tartoznak a feldolgozott élelmiszerek és a természetes rostoktól, vitaminoktól megfosztott táplálékok. Ezeknek magas a glikémiás indexük, emiatt jelentős vércukorszint kiugrásokat okoznak, ami végül a vércukorszint leeséséhez vezet. Ez növeli az éhségérzetet, és így még inkább sóvárgunk a magasabb szénhidráttartalmú ételek után.

2. Étkezések előtt igyál egy pohár vizet!

A folyadékbevitel nagyon fontos. Eltelít, így javasolt étkezések előtt meginni egy pohárral, amiről étkezés után se feledkezz meg. Ugyanakkor nem szabad átesni a ló túloldalára sem! Napi 2-3 liter folyadék bőven elegendő.

3. Nassolj zöldséget!

A rostok lassítják a szénhidrátok felszívódását, vízben megszívják magukat, így fizikálisan is eltelítik az emésztőrendszert. Rostban gazdag zöldségek közé tartozik a cékla, spárga, saláta, spenót és a brokkoli, ezekből fogyassz bátran egész nap.

4. Kevesebb só!

A sónak sok káros hatása van, többek között magas vérnyomást, puffadást okozhat és a test vízvisszatartását is fokozza, éppen ezért a túlzott sófogyasztás miatt teltnek érezhetjük magunkat.

5. Mozogj többet! 

Tálald meg azt a mozgásformát, amit szívesen csinálsz és élvezed! Ezzel, amellett, hogy formálod az alakodat, kikapcsolódhatsz és harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Plusz egy tipp, vond be egy barátnődet is és motiváljátok egymást.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X