Főoldal > AKTUÁLIS > Ellie Gouldingot eljegyezték

Ellie Gouldingot eljegyezték

Ellie Gouldingénekesnőesküvőkülföldi sztármenyasszonysztár
0

Írta:

De mikor lesz az esküvő?

Másfél évvel azután, hogy egymásra találtak, Caspar Jopling nem habozott, és feltette a nagy kérdést Ellie Gouldingnak, aki a hírek szerint boldogan mondott igent, és ha rajta múlik, minél előbb feleségül is megy szerelméhez. A 31 éves énekesnőt nemrég kérte meg 26 esztendős műkereskedő kedvese, és bár valóban fiatalok, abban mindketten biztosak: egymással akarják leélni az életüket.

Ellie a barátai szerint már azt is tudja, hogy a lánybúcsúját Ibizán tartaná, és már az esküvőt illetően is megvannak a tervei. Mivel fontosak számára a hagyományok, templomi szertartást is akar, természetesen egész famíliája előtt, hatalmas fehér menyasszonyi ruhában.

Azt egyelőre nem tudjuk, mikor házasodnának – a sztár csak annyit mondott, hogy már alig várja, és részéről minél előbb, annál jobb -, de az biztos, hogy az énekesnőnek szinte bármilyen menyasszonyi ruha remekül áll majd, ugyanis szuper az alakja.

Az énekesnő a vegán étrend lelkes követője, melynek értelmében semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, és ez a diéta szerinte ahhoz is hozzájárul, hogy a „kritikus” testtájairól gyorsabban távozott a zsír, illetve ez tovább marad távol. Szerintünk viszont ezt nagyobb részben köszönheti annak, hogy az étkezésre való odafigyelés mellett rendszeresen sportol is. Futni nagyon szeret, amire korábban rendszeresen hívta rajongóit is.

„Egyszer csak arra ébredtem, hogy futni szeretnék. Mint Forrest Gump. Azóta csinálom, és ez tényleg nagy szerelem az életemben” – nyilatkozta. Elhivatottságát mutatta, hogy 2013-ban már a negyedik New York félmaratonját teljesítette, méghozzá nem is rossz idővel: kicsit több mint egy óra negyven perc alatt.

híresség a futást jóga- és capoeira órákkal egészíti ki, valamint metabolikus és plyometrikus gyakorlatokat kombinál. Emellett bokszol, jógázik, gimnasztikázik, és persze táncol, ami a színpadon nélkülözhetetlen show-elem is számára.

„Élek, tehát edzenem kell. A kettő összefügg nálam egymással, mint mondjuk a légzés és a létezés” – magyarázta elhivatottságát egy korábban készült interjúban. Ellie tehát minden nap sportol, lelkesedését pedig – ahogy ő mondja – a változatosság segít fenntartani, nála aztán tényleg sosem unalmasak az edzések!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X