Főoldal > AKTUÁLIS > Forró fotók Ellie Goulding nyaralásáról

Forró fotók Ellie Goulding nyaralásáról

bikiniedzésEllie Gouldingénekesnőnyaralássportsztártest
0

Írta:

És ezt most tényleg nem csak a hőmérséklet miatt mondjuk…

Ellie Goulding néhány hónapja jött össze egy 25 éves sportolóval, Caspar Joplinggal, de még mindig úgy forr köztük a levegő, mintha csak pár hete randiznának. Ezt bizonyítják azok a fotók is, amiket nemrég a pár nyaralásán lőtt egy lesifotós. A híres énekesnő és szerelme Capri szigetén élvezték a napsütést, és főleg egymást: egy pillanatra sem mozdultak a másik mellől, és minden percet kihasználtak, hogy ölelgessék, csókolgassák, simogassák egymást.

Készült róluk néhány merészebb fotó is, amelyekre pillantva mi csak annyit mondtunk: na jól van, fiatalok, most már inkább menjetek szobára. Ezt ebéd után valószínűleg meg is tették, mivel a délutánjukról már nem láttunk képeket.

Ellie szemmel láthatóan boldog és felszabadult a barátjával – olyannyira, hogy napozás közben rá is gyújtott. Mára talán csak a cigaretta maradt meg korábbi életmódjából, mert egyébként ezt leszámítva ma már nagyon is tudatosan, egészségesen él.

Ez a sok mozgásra és a táplálkozására is vonatkozik. Az énekesnő a vegán étrend lelkes követője, melynek értelmében semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, és ez a diéta szerinte ahhoz is hozzájárul, hogy a „kritikus” testtájairól gyorsabban távozott a zsír, illetve ez tovább marad távol.

Szerintünk viszont ezt nagyobb részben köszönheti annak, hogy az étkezésre való odafigyelés mellett rendszeresen sportol is. Futni nagyon szeret, amire korábban rendszeresen hívta rajongóit is.

„Egyszer csak arra ébredtem, hogy futni szeretnék. Mint Forrest Gump. Azóta csinálom, és ez tényleg nagy szerelem az életemben” – nyilatkozta. Elhivatottságát mutatta, hogy 2013-ban már a negyedik New York félmaratonját teljesítette, méghozzá nem is rossz idővel: kicsit több mint egy óra negyven perc alatt.

A híresség a futást jóga- és capoeira órákkal egészíti ki, valamint metabolikus és plyometrikus gyakorlatokat kombinál. Emellett bokszol, jógázik, gimnasztikázik, és persze táncol, ami a színpadon nélkülözhetetlen show-elem is számára.

„Élek, tehát edzenem kell. A kettő összefügg nálam egymással, mint mondjuk a légzés és a létezés” – magyarázta elhivatottságát egy korábban készült interjúban. Ellie tehát minden nap sportol, lelkesedését pedig – ahogy ő mondja – a változatosság segít fenntartani, nála aztán tényleg sosem unalmasak az edzések!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X