Főoldal > kihívás > Lesd el Ellie Goulding szuper alakjának titkát!

Lesd el Ellie Goulding szuper alakjának titkát!

#futnijóalakformálásedzésEllie Gouldingénekesnőfutássportzsírégetés
0

Írta:

A 30 éves énekesnő remekül néz ki – most eláruljuk, mi a titka.

Akár szereted a zenéjét, akár nem, egy dologban valószínűleg egyetértesz velünk: Ellie Goulding szuper formában van. Így hát bátran mutathatja meg magát aprócska bikiniben, vagy akár egy-egy szexi miniruhában is – a 30 éves énekesnő legutóbb egy New York-i jótékonysági vacsorán is tündökölt fekete csipkeruhájában, és magabiztosan mutatta meg a sportolástól nőiesen izmos lábait.

Persze ő sem volt mindig egészségtudatos, sőt, mondhatnánk, hogy magasról tett arra, milyen ételeket visz be a testébe. Korábban azt nyilatkozta, hogy gyerekként rengeteg finomított élelmiszert evett, és kicsit sem érdekelte, hogy volt rajta némi súlyfelesleg. Később viszont megelégelte a pluszkilókat, és mind a rendszeres sport, mind egy új étrend is az élete részévé vált.

Az énekesnő a vegán étrend lelkes követője, melynek értelmében semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, és ez a diéta szerinte ahhoz is hozzájárul, hogy a „kritikus” testtájairól gyorsabban távozott a zsír, illetve ez tovább marad távol.

Szerintünk viszont ezt nagyobb részben köszönheti annak, hogy az étkezésre való odafigyelés mellett rendszeresen sportol is. Futni nagyon szeret, amire korábban rendszeresen hívta rajongóit is. Elhivatottságát az is mutatta, hogy 2013-ban már a negyedik New York félmaratonját teljesítette, méghozzá nem is rossz idővel: kicsit több mint egy óra negyven perc alatt.

A híresség a futást jóga- és capoeira órákkal egészíti ki, valamint metabolikus és plyometrikus gyakorlatokat kombinál. Emellett jógázik, gimnasztikázik, és persze táncol, ami a színpadon nélkülözhetetlen show-elem is számára.

Másik nagy szerelme a boksz, amiben edzője szerint született tehetség. Ellie pedig nemcsak azért szereti, mert az edzéseken könnyedén kiadja magából a méreganyagokat és a feszültséget, hanem azért is, mert megtanulja megvédeni magát. Ez elmondása szerint izgalmas ellentétben áll azzal a sebezhetőséggel, amit a dalszerzés magányában érez.

„Élek, tehát edzenem kell. A kettő összefügg nálam egymással, mint mondjuk a légzés és a létezés” – magyarázta elhivatottságát egy korábban készült interjúban. Ellie tehát minden nap sportol, lelkesedését pedig – ahogy ő mondja – a változatosság segít fenntartani, nála aztán tényleg sosem unalmasak az edzések!

Ellie Goulding

Credit: Courtesy Core Water

Ellie Goulding és a futás

Ellie sokáig nem is gondolt arra, hogy majd egyszer a futás lesz az egyik kedvenc mozgásformája, ám egy szép napon váratlanul kedvet kapott hozzá. „Egyszer csak arra ébredtem, hogy futni szeretnék. Mint Forrest Gump. Azóta csinálom, és ez tényleg nagy szerelem az életemben” – nyilatkozta.

Fotó: Daily Mail, Nike, People

Fuss te is, csatlakozz Futni jó, fuss velünk te is! #futnijó eseményünkhöz, és kövesd az 5 vagy 10 kilométeres távokra felkészítő edzésprogramjainkat! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X