Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Scherzinger edzőcuccban is dögös

Nicole Scherzinger edzőcuccban is dögös

bombaformaedzőcuccedzőtereménekesnőkülföldi sztárNicole Scherzingersztártopforma
0

Írta:

40 éves korára élete legjobb formájába akart lendülni, ez a projekt így sikerült neki.

Nicole Scherzinger június 29-én ünnepelte 40. születésnapját, ennek kapcsán pedig még korábban azt mondta: kőkeményen edz, hogy ezt a kerek szülinapot élete legjobb formájában ünnepelhesse. Hát, nekünk nagyon úgy tűnik, hogy ez sikerült is neki – nemrég posztolta az Instán ezt az edzőcuccos képet magáról, és meg kell hagyni, tényleg brutál jó formában van!

Nicole korábban szerénykedve csak annyit mondott, hogy vonalait leginkább odafigyeléssel őrzi, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott étkezés egyaránt beletartozik.

Reggelire gyakran fogyaszt lágy tojást, füstölt lazacot és teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst. Ebédje többnyire friss gyümölcsökből és zöldségekből áll, vacsorára pedig csirkét vagy halat eszik rizzsel. Emellett rengeteg folyadékot iszik, de kerüli a szénhidrátokat, a sót és a tejtermékeket.

De persze ő sem szent, olykor kirúg egy kicsit a hámból. „Hawaii-i lányként nem tudok ellenállni a szülőföldem finomságainak, például a szárított tonhalnak szójaszósszal, a banános palacsintának kókuszöntettel, vagy a makadámdiós csokinak” – vallotta be.

Nicole a kiegyensúlyozott étkezés (és a mértéktartó „bűnözés”) mellett a rendszeres mozgás híve is, ezért hetente kétszer jár jógázni, és minden másnap 60-90 perces tréninget végez. Az évek során számos edzésformát kipróbált, végül a híres trénerrel, Adam Ernster-rel kidolgozta saját, intenzív táncból, futásból és kardió-gyakorlatokból álló fitneszprogramját.

Emellett kedveli a fitballt, a kettlebellt és az intervallum-edzést is, ami formában tartja, és fejleszti az állóképességét is. Ha pedig mégis felszedne egy-két kilót, akkor sem áll keseregve a mérlegen, hanem még több tánccal dolgozza le a felesleget.

Sokáig titkolta, hogy korábban bulimiás volt, de nemrég egy interjúban már erről is mesélt. „Nem beszéltem erről, mert nem akartam az áldozatot játszani, vagy olyan dolgokat elárulni a családomnak, amik összetörték volna a szívüket” – mondta.

„Soha nem drogoztam, de szerintem számomra a bulimia egyfajta függőség volt: lejöttem a színpadról extázisban, bementem a hotelszobámba, ahol egyedül voltam, és ártottam magamnak. Ez vált az én drogommá” – tette hozzá az énekesnő és divatikon, aki 2012-ben gyógyult ki végleg a betegségből.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X