Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gagáról különleges fotót posztolt vőlegénye

Lady Gagáról különleges fotót posztolt vőlegénye

christian carinodíjeljegyzésénekesnőGolden Globejegyesekkülföldi sztárLady Gagamenyasszonysztárvőlegény
0

Írta:

A híres énekesnőt így sem láthattuk még.

Bár a Csillag születik című filmet több díjra is jelölték a Golden Globe-on, végül a produkció csak egyetlen jelölést váltott díjra: Lady Gaga kapta meg a Shallow című dalért az Aranyglóbuszt vasárnap éjjel Beverly Hillsben. A híres énekesnő vőlegényével elég hamar távozott a gálát követő buliról – mert más tervei voltak.

Mint az nem sokkal később, már másnap kiderült, inkább bebújt az ágyba (már ruha nélkül), és műzlit evett. A következő fotót Christian Carino, a vőlegénye készítette róla – szerintünk nagyon édes!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

what a rager. ❤️

@ christiancarino által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2019, időpont: 12:29 (PST időzóna szerint)

A rajongók szerint könnyen lehet, hogy azért is távozott olyan hamar a buliról a pár, mert Lady Gaga nem érezte túl jól magát. Mint arról nemrég őszintén mesélt egy interjúban, egy 19 évesen átélt trauma következtében számos betegség ütötte fel a fejét nála, és démonaival nap mint nap próbál megküzdeni.

Még 20 éves sem volt, amikor megerőszakolta őt egy producer. A dologról senki sem tudott, ő pedig próbálta kitörölni az agyából, de persze sehogy sem tudta. Aztán amikor szembenézett ezzel a dologgal, egy hatalmas, ronda szörnyeteget látott – ahogy ő fogalmaz.

A szembenézés a gyógyulás nélkülözhetetlen eleme, de az énekesnőnek ez elég nehezen megy: poszttraumás stressz szindrómát (PTSD) állapítottak meg nála, ami azzal jár, hogy néha kábultnak érzi magát, máskor kifullad, megint máskor egyszerűen csak a semmibe bámul vagy elkezd sírni.

A 32 éves művész abban is biztos, hogy a fiatalon átélt trauma összefüggésben áll másik betegségével, az idegek fájdalmát okozó fibromyalgiával. Az orvosok pontosan nem tudják, mi okozza ezt a betegséget, de sokan egyetértenek abban, hogy a trauma gyakori kiváltóok lehet. Néhány további tényező súlyosbíthatja a betegség tüneteit, mint például a genetikai tényezők, illetve más betegségek. Lady Gaga esetében pedig a kemény fizikai igénybevételt jelentő turnézás is.

„Nagyon felzaklat, amikor az emberek azt hiszik, a fibromyalgia nem is valós dolog” – mondta az énekesnő. Majd hozzátette: szerinte a szorongás, a depresszió, a PTSD, a trauma és a pánikbetegség hozzájárul ahhoz, hogy az idegrendszer túlvezéreltté válik, és ez vezet az idegek tartós fájdalmához.

A világsztár azt is szeretné elérni, hogy az emberek legyenek egy kicsit együttérzőbbek azokkal szemben, akik nap mint nap krónikus fájdalmakkal néznek szemben, mert – és itt ismét őt idézzük – így is elég kemény, hogy minden nap úgy kell felkelned, hogy nem tudod, aznap vajon hogyan fogod érezni magad.

Ami Lady Gagát illeti, azt mondja, minden nap egyre jobban van, és nagyon hálás az orvosainak azért, hogy óvják egészségét és segítenek neki, hogy mindig színpadkész lehessen, amikor szükséges.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X