Főoldal > AKTUÁLIS > Őrzi alakját a világ legszebb színésznője

Őrzi alakját a világ legszebb színésznője

diétaegészségfogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Diane Krugert nemcsak a filmrajongók egy népes csoportja, hanem jó pár rangos külföldi magazin is a világ legszebb nőjének tartja, sőt, a Victoria’s Secret korábban a legszexibb külföldről Hollywoodba „importált” sztárok listáján első helyre rangsorolta őt.

Így nem is csoda, ha benned is felmerült már a kérdés: hogyan őrzi meg szépségét és vékony alakját? Nos, a modellből lett színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy nem diétázik és nem is sportol, egyszerűen ilyen alkat, de később persze kiderült: ez a mindennapok gyakorlatában azért nem teljesen így van.

„Persze megnézem, hogy mit eszem, de nem a súlyom miatt, hanem mert figyelek az egészségemre. A bio ételeket részesítem előnyben, a finomított élelmiszereket viszont kerülöm” – mondta. Majd elárulta, hogy a forgatásokon olykor túl feszített a tempó, olyankor pedig előfordul, hogy egész nap semmit sem eszik.„Egyszerűen elfelejtem, hogy ennem is kellene, és mivel mindig el vagyok foglalva, az egész nap is eltelhet anélkül, hogy eszembe jutna az evés. Úgy érzem, minden filmem után csont és bőr leszek” – tette hozzá.

De a 36 éves híresség azt is hangsúlyozta, hogy egyébként egészséges viszonyban van az ételekkel és saját testével is. „Szeretek enni, sőt, sütni és főzni is. Amikor például vendégeim voltak a Los Angeles-i otthonomban, bárányt sütöttem, és gyakorlatilag egész nap éreztük az illatát. Élvezet volt elfogyasztani ezt a finomságot” – mondta.  Diane büszke vékony termetére, amit minden bizonnyal táncos múltjának köszönhet: gyermekként balerinának készült, és szép sikereket ért el a balettben, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia.

„Ma már főleg akkor táncolok, ha elmegyek szórakozni. Emellett a kinti mozgásformák a kedvenceim: ha Párizsban járok, szinte biztos, hogy biciklit bérelek és körbekerekezem a várost. Ha pedig Los Angelesben vagyok, a hegyek felé veszem az irányt és túrázom egyet” – mesélte. A színésznő természetesen örül annak, hogy szépsége és alakja miatt számos dicséretet kap mind rajongóitól, mind a sajtó képviselőitől. A ráirányuló figyelmet megragadva olykor közli is: boldog, hogy nem tartozik a csontsovány, „nullás méretű” nők közé, hanem továbbra is 36-38-as ruhákat hord.

Diane 5 tippje a gyönyörű bőrért

Amikor arca szépségéről és ragyogásáról kérdezték, a színésznő 5 olyan dolgot emelt ki, ami szerinte bárkinek segíthet a szép bőr elérésében. „Ne dohányozz, igyál sok vizet és aludj 9 órát. Emellett ha lehet, ne terheld erős sminkkel a bőröd, és minden este figyelj a tisztításra és a hidratálásra. Ha pedig kimész a szabadba, a napkrémed ne hagyd otthon” – tette hozzá.  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X