Főoldal > AKTUÁLIS > Nyáron férjhez megy Grace Kelly gyönyörű unokája

Nyáron férjhez megy Grace Kelly gyönyörű unokája

charlotte casiraghigrace kellyhercegnőkirályi csemetekirályi sarjkülföldi sztársztár
0

Írta:

Ez a férfi veszi feleségül Charlotte Casiraghit.

Januárban azt olvastuk, lemondta eljegyzését Charlotte Casiraghi és francia-libanoni filmproducer kedvese, Dimitri Rassam. Ez a hír (vagy inkább híresztelés) viszont csak a média megtévesztésére szolgálhatott, ugyanis a napokban több külföldi lapban is azt olvastuk, hogy nagyon is lesz esküvő, méghozzá idén júniusban, Monacóban. A rossz nyelvek szerint a család erőlteti a házasságot, Charlotte nem annyira ragaszkodik hozzá, mert papír nélkül is remekül megvannak együtt a párjával.

Grace Kelly unokája és a filmproducer egyébként régóta ismerik egymást, de csak 2016-ban jöttek össze, és 2018-ban jegyezték el egymást. Ugyancsak tavaly jött a világra közös gyermekük, Balthazar, akinek két féltestvére is van: Charlotte előző kapcsolatából született bátyja, Raphael ötéves, míg nővére, a Dimitri előző párjától született Darya hétesztendős.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#CharlotteCasiraghi with #DimitriRassam at the 2019 Rose Ball

Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2019, időpont: 10:11 (PDT időzóna szerint)

Ami az étrendjét illeti, ő aztán tényleg megtehetné, hogy mindenből csak a legjobbat és legdrágábbat fogyasztja, de nem tartja magát válogatós típusnak. Nem az ételek árára helyezi a hangsúlyt, hanem a változatosságra, a kiegyensúlyozottságra, és persze arra, hogy ő maga ezután is egészséges maradjon.

A francia, mexikói, olasz, német, monacói, holland, spanyol, angol, ír, skót és amerikai felmenőkkel is rendelkező szépség egy korábbi interjújában elárulta, hogy már tinédzserkora óta odafigyel a súlyára.

Charlotte már nagyon korán megtanulta, hogy egy hercegnőnek mindig adnia kell a megjelenésére és a külsejére. „Mindig is megnéztem, mit eszem, illetve mi van a címkékre írva. Nem azért, mert a vékonyságot hajszolom, hanem mert egészséges szeretnék maradni” – nyilatkozta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iconic #charlottecasiraghi

Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) által megosztott bejegyzés, Nov 22., 2018, időpont: 5:43 (PST időzóna szerint)

Grace Kelly unokája nem hisz abban, hogy léteznének kimondottan káros ételek. „Szerintem az a titok nyitja, hogy mindenből szabad egy kicsit engedélyezni magunknak, ha szükségünk van rá, de a mértéktartásról ne feledkezzünk meg” – mondta.

Nem is kell lemondania semmiről, hiszen igazi örökmozgó, így a többlet kalóriákat szinte azonnal le is dolgozza. Nagyon szeret úszni és futni, de a műugrás is a kedvenc mozgásformái közé tartozik.

„Emellett imádok síelni és snowboardozni, de az igazi szenvedélyt a lovaglás jelenti számomra. Heti egy edzésem van, de igyekszem annyi időt tölteni az istállóban, amennyit csak tudok. Mindig megnyugtat, és jó érzésekkel tölt el, ha a lovak közelében lehetek” – árulta el.

Charlotte divattippje:

Mindig jól akarsz kinézni? Akkor kövesd a hercegnő tanácsát: vegyítsd a komolyabb ruháidat bohókás kiegészítőkkel, csipkével, vagy akár különböző színekkel. Így nem fogsz az életkorodnál idősebbnek kinézni, és garantáltan sokan megfordulnak majd utánad.

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X