Főoldal > ÉV EDZŐJE > Szavazz te is, ki legyen AZ ÉV EDZŐJE!

Szavazz te is, ki legyen AZ ÉV EDZŐJE!

BiotechUSAcsoportos edzőedzésÉv edzőjemozgásprezentersportszemélyi edző
0

Írta:

A WellnessCafé a BioTechUSA támogatásával szeretné megtalálni 2018-ban az Év edzőjét!

Nagyon szeretünk edzeni, edzésre járni, mozogni, és nagyon szeretjük az edzőinket is, akik segítenek céljaink elérésében, és akik megismertetik velünk a mozgás örömét.

Már több mint 100 edző döntött úgy, hogy szeretné megmérettetni magát Az Év Edzője szavazáson – vajon a te edződ köztük van? Három kategóriában – személyi edző, csoportos edzést tartó edző, prezenter – hirdetünk majd győztest, de hogy megtaláljuk, kiket szeretnek a legjobban a vendégei, a te segítségedre is szükség van!

Jelöld az edződet – azaz a legördülő listában keresd ki az edződ nevét, és add le rá a szavazatod, aztán szólj az edzőtársaidnak, hogy tegyenek ők is így.

Az első 500 ember, aki jelölést ad le egy edzőre, egy 2,2 literes BioTechUSA gallont kap szavazatáért cserébe. Ne késlekedj, jelöld az edződ és legyen tiéd a gallon!

Ha nem találod az edződet a jelöltek között, még mindig nem késő, szólj neki, hogy nevezzen be mielőbb, hogy rá is lehessen jelölést leadni.
A jelölési szakasz szeptember 4-23-ig tart.

Minél több jelölés érkezik egy edzőre a tanítványaitól, vendégeitől, annál nagyobb esélye van bejutni a shortlist-re, ahol mindhárom kategória 5 legtöbb jelölést kapott edzőjére lehet voksolni, a végén közülük kerül ki az Év edzője személyi edző, csoportos edzést tartó edző és prezenter kategóriában!
A végső szavazási szakasz október 2-16-ig tart.

A nyertes edzők 1 évig használhatják a Wellnesscafé ÉV EDZŐJE címet,
100 000 Ft értékű BioTechUSA táplálék-kiegészítő utalványt,
egy All You Can Move ajándékcsomagot kapnak,
bekerülnek a Wellness magazinba, és a WellnessCafé.hu oldalra.


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X