Főoldal > DIÉTA > Ha egy igazán jóízű szexre vágysz…

Ha egy igazán jóízű szexre vágysz…

erotikaspermaszex
0

Írta:

Egyszer olvastam egy könyvet, mely nőknek adott tanácsokat a férfi test és lélek megértéséhez. Persze az orális szex sem hiányozhatott belőle: az, amitől minden drága férfi erősnek, hatalmasnak, tökéletesnek érezheti magát, ahogy elolvad kedvese ajkai között. Hogy amit mindeközben a kedves érez, az is hasonlóan kellemes legyen, azért a férfi sokat tehet. Az életmód, a […]

Egyszer olvastam egy könyvet, mely nőknek adott tanácsokat a férfi test és lélek megértéséhez. Persze az orális szex sem hiányozhatott belőle: az, amitől minden drága férfi erősnek, hatalmasnak, tökéletesnek érezheti magát, ahogy elolvad kedvese ajkai között.

Hogy amit mindeközben a kedves érez, az is hasonlóan kellemes legyen, azért a férfi sokat tehet. Az életmód, a táplálkozás jelentősen befolyásolja nem csak egészségünket, közérzetünket, de testünk illatát, és bizony testnedveink ízét is.

Egy jóízű szex érdekében…
Akármilyen macsós dolog például liter számra döntögetni a söröket, az alkohol kimondottan megkeseríti a spermát.
Kis mennyiségű nemes ital, mondjuk egy pohárka aszú ezzel szemben aromássá teszi, akárcsak a bőségesen fogyasztott gyümölcsök, gyümölcslevek. Az afrodiziákumként is ismert fűszerek, mint a gyömbér, a vanília, a szerecsendió szintén finom ízt adnak. De nem elég az ételekre figyelni: a mozgás, az életmód ugyanúgy kihat a test, a testnedvek ízére és illatára. A stressz, túlhajszoltság, gyógyszerszedés, dohányzás, kevés mozgás megkeserítik a testet-lelket. Lehet-e jobb oka, hogy a férfiak odafigyeljenek egészségükre?

A lényeg röviden:
– aszúbor
– narancs és más citrusfélék
– gyömbér
– vanília
– szerecsndió


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X