Főoldal > DIÉTA > Olívaolaj – Spanyolország folyékony aranya

Olívaolaj – Spanyolország folyékony aranya

Borgesolívaolaj
0

Írta:

Az igazi ínyencek jól tudják, hogy Spanyolország a legfinomabb olívaolajok hazája. Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik nap mint nap megtapasztalják Hispánia folyékony aranyának, a Borges olívaolajoknak jótékony hatását és különleges, zamatos ízvilágát. A Borges most még ennél is többel jutalmazza meg a leghűségesebb vásárlóit, akiknek soraiban Téged is üdvözölhetünk. A Borges Klub kibővítette […]

0006704_2.jpg ()

Az igazi ínyencek jól tudják, hogy Spanyolország a legfinomabb olívaolajok hazája. Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik nap mint nap megtapasztalják Hispánia folyékony aranyának, a Borges olívaolajoknak jótékony hatását és különleges, zamatos ízvilágát. A Borges most még ennél is többel jutalmazza meg a leghűségesebb vásárlóit, akiknek soraiban Téged is üdvözölhetünk.

A Borges Klub kibővítette a közelmúltban szolgáltatásainak körét, így Te is olyan exkluzív előnyöket élvezhetsz, amelyekkel még kényelmesebben, még egyszerűbben és kedvezményes áron hozzájuthatsz kedvenc ízeidhez. És hogy mit kell mindezért tenned?

Igényelj tőlünk Borges Klub Kártyát, amely számtalan kiváltságot jelent tulajdonosának. Többek között 15 % kedvezményt biztosít a Borges olívaolajok vásárlásakor.

A kedvezmény időszakosan, a kijelölt üzletekben érvényes. A www.borges.hu  weboldalon mindig megtalálhatod azoknak az üzleteknek listáját, ahol a Borges Klub Kártya felmutatásával, 15 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz Borges olívaolajat. Ezekben az üzletekben olyan egyedi ízesítésű Borges termékeket is választhatsz, amelyeket a híres spanyol Ferran Adría neve fémjelez.

További információ a részletekről a Borges oldalán olvashatsz – kattints!
Regisztrálj a Borges Klub kártyára és élvezd az előnyeit!

0006704_1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X