Főoldal > DIÉTA > 1 perces fogyókúra-tippek

1 perces fogyókúra-tippek

diétafogyókúrawellness
0

Írta:

1. Keverj koktélt magadnak!Kedvenc rostos gyümölcsleved fele-fele arányban keverd össze egy nagy adag ásványvízzel vagy szódavízzel! Poharanként így mintegy 80 kalóriával kevesebbet fogsz fogyasztani a higításnak köszönhetően! 2. Zöld teával a gyorsabb kalóriaégetésért Mielőtt munkába vagy sportolni indulsz, szürcsölj el egy pohár zöld teát. A benne található koffeninnek köszönhetően könnyebben égetheted a zsírt! A teában […]

1. Keverj koktélt magadnak!
Kedvenc rostos gyümölcsleved fele-fele arányban keverd össze egy nagy adag ásványvízzel vagy szódavízzel! Poharanként így mintegy 80 kalóriával kevesebbet fogsz fogyasztani a higításnak köszönhetően!

0009431_1.jpg ()

2. Zöld teával a gyorsabb kalóriaégetésért
Mielőtt munkába vagy sportolni indulsz, szürcsölj el egy pohár zöld teát. A benne található koffeninnek köszönhetően könnyebben égetheted a zsírt! A teában található antioxidáns hatású polifenoloknak köszönhetően a zsírégetés hatékonyabb lesz! Figyelem: ha magas vérnyomással küzdesz, ne fokozd mégjobban a koffeinnel a bajt!

3. Kend a kenyered!
Vaj helyett locsold a pirítósodat olíva olajjjal – ez nemcsak egészségesebb, de arra is rákényszerít, hogy valamivel kevesebbet egyél.

4. Járj vérvételre!
Kutatások szerint 12 nőből 1-nek gondja van a pajzsmirigy-működésével: ez a probléma pedig csökkentheti, korlátozhatja az anyagcsere folyamatokat! Egy vérvétel és orvosi kivizsgálás során kiderülhet, hogy veled minden rendben van-e.

5. Rágózz!
Egy elemzés szerint azok, akik cukormentes rágógumit rágnak a nap folyamán, 20 százalékkal élénkebb anyagcsere-folyamatot “produkálnak”, mint azok, akik nem rágóznak. A rágózók ezzel az egyáltalán nem megerőltető tevékenységgel mintegy 4 kilót dolgozhatnak le egy év alatt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X