Főoldal > DIÉTA > 20 kilót hízott Jennifer Lopez a terhessége alatt!

20 kilót hízott Jennifer Lopez a terhessége alatt!

diétafogyókúraJennifer Lopez
0

Írta:

A dögös hangjáról és gömbölyű popsijáról híres Jennifer Lopez márciusban adott életet ikreinek, Max-nek és Emme-nek. A büszke anyuka és férje, Marc Anthony megfogadták, hogy bébiszitterek és dadák segítsége nélkül fogják felnevelni a csöppségeket – ennek ellenére Jennifer Lopez minden nap szakít időt az edzésre, hogy visszanyerje a karcsúságát. Lássuk, mit tesz a latin díva […]

A dögös hangjáról és gömbölyű popsijáról híres Jennifer Lopez márciusban adott életet ikreinek, Max-nek és Emme-nek. A büszke anyuka és férje, Marc Anthony megfogadták, hogy bébiszitterek és dadák segítsége nélkül fogják felnevelni a csöppségeket – ennek ellenére Jennifer Lopez minden nap szakít időt az edzésre, hogy visszanyerje a karcsúságát. Lássuk, mit tesz a latin díva azért, hogy újra formába lendüljön!

Súlygyarapodás a várandósság alatt

J. Lo 38 éves volt, amikor végre sikerült teherbe esnie, pedig az énekesnő már nagyon régóta vágyott babára. Jennifer remekül érezte magát a várandóssága alatt, és ezekben a hónapokban a csábító finomságoknak sem állt ellen: az énekesnőnek így több, mint 20 kilót sikerült felszednie! J. Lo sokáig kitartott amellett, hogy a babák megérkezése után nem fog azonnal fogyókúrába kezdeni. Ahogy korábban sem volt a megszállott diétázás híve: mindig mindenbe belekóstolt, amihez éppen kedve támadt – csupán arra ügyelt, hogy soha ne egye degeszre magát.

Szülés után újra topformában

J. Lo azonban alig egy hónappal a szülés után majdnem olyan karcsú volt, mint a terhessége előtt. Az énekesnőt edző és dietetikus szakember is segíti, hogy minél hamarabb visszanyerje 55 kg-os álomsúlyát. Mit tesz ezért?

  • Gondosan figyel arra, hogy ne fogyasszon naponta 1400 kcal-nál többet.
  • Ahogy korábban, most is a Perricone-diétát követi, amelynek lényege, hogy csak olyan ételeket és italokat  fogyaszt, amelyek gazdagok antioxidánsokban és meggátolják a szervezetben a káros szabadgyökök elszaporodását. Ennek a diétának a nagy előnye, hogy sok méreganyag távozik a szervezetből és ezáltal a bőre is üde és bársonyos marad.
  • Korán reggel kel, hogy teljesítse az aznapi edzéstervet – amíg várandóssága előtt rendszeres táncpróbákon hozta magát formába, most súlyzós és kardioedzésbe kezdett.  

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X