Főoldal > DIÉTA > Tiltott ételek, ha méregtelenítesz

Tiltott ételek, ha méregtelenítesz

diétafogyókúraméregtelenítés
0

Írta:

A méregtelenítés ideje alatt nagyon fontos, hogy odafigyelj arra, mit eszel. Válogass azok közül az élelmiszerek közül, amik támogathatják az immunrendszered, és védelmet nyújtanak a vírusokkal, betegségekkel szemben. Ezek az ételek ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy a kissé szigorúbb étkezés mellett se legyen rossz a kedved. Fogyassz ezen kívül minél több folyadékot, ezzel segítheted a salakanyagok […]

A méregtelenítés ideje alatt nagyon fontos, hogy odafigyelj arra, mit eszel. Válogass azok közül az élelmiszerek közül, amik támogathatják az immunrendszered, és védelmet nyújtanak a vírusokkal, betegségekkel szemben. Ezek az ételek ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy a kissé szigorúbb étkezés mellett se legyen rossz a kedved. Fogyassz ezen kívül minél több folyadékot, ezzel segítheted a salakanyagok távozását.

0011565_1.jpg ()

Táplálékok, amiket érdemes kerülnöd:

  • Alkoholtartalmú italok – a túlzott alkoholfogyasztás károsíthatja a májat és folyadékot is von el a szervezettől.
  • Koffein – a magas vérnyomásért és az érszűkületért is felelős lehet, kerüld tehát a kávét a méregtelenítés ideje alatt.
  • Margarin – a benne található telített zsírsavak lassíthatják a nyirokkeringést.
  • Túl sok só – a túlzott sófogyasztásmagas vérnyomáshoz, és fokozott vízvisszatartáshoz vezethet.
  • Finomított lisztből készült termékek – rostokban jóval szegényebbek, mint a teljes kiőrlésű lisztből készült pékáruk, kevésbé segíthetik az emésztést is.

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X