Főoldal > DIÉTA > Felicity Huffman 46 évesen is kívánatos és szexi

Felicity Huffman 46 évesen is kívánatos és szexi

diétaFelicity Huffmanfogyókúrasztár
0

Írta:

Lynette szerepében Felicity Huffman nők és férfiak milliói számára bizonyította be, hogy az anyaság akár egy reklámügynökség igazgatásánál is nehezebb feladat. Bár a színésznőnek jóval kevesebb gondja van a két kislányával, Sofia-val és Georgia‑val, mint a sorozatbeli Lynette-nek, Felicity mélyen átérzi azoknak a nőknek a helyzetét, akiknek a munkahelyükön és otthon is helyt kell állniuk – és […]

0013022_1.jpg ()

Lynette szerepében Felicity Huffman nők és férfiak milliói számára bizonyította be, hogy az anyaság akár egy reklámügynökség igazgatásánál is nehezebb feladat. Bár a színésznőnek jóval kevesebb gondja van a két kislányával, Sofia-val és Georgia‑val, mint a sorozatbeli Lynette-nek, Felicity mélyen átérzi azoknak a nőknek a helyzetét, akiknek a munkahelyükön és otthon is helyt kell állniuk – és emellett vonzóak és kívánatosak is szeretnének maradni. Hogy fittségét és karcsúságát megőrizze, a 46 éves színésznő egyszerű módszereket követ. Íme Felicity Huffman néhány tippje, kizárólag született feleségek számára!

Felicity edzésprogramja

  • Bár Lynette karaktere kevésbé „dögös”, mint mondjuk Susané (Teri Hatcher) vagy Gabrielle-é (Eva Longoria), Felicity a hivatása és saját maga miatt is nagyon fontosnak tartja a rendszeres testmozgást. A színésznő leginkább a szabadtéri sportokat kedveli: szeret túrázni, biciklizni, futni, teniszezni és síelni. Ezek a mozgásformák az egész családnak élvezetet jelenthetnek – Felicity persze akkor is sokat szaladgál a kislányai után, amikor éppen nem megy edzeni.

Tudtad?
Tinédzserkorában és a húszas éveiben Felicity súlyos evési zavarokkal küzdött (bulimiás volt), az alkata ugyanis némileg eltér a hollywoodi elvárásoktól. A színésznő mára elfogadta magát olyannak, amilyen, testsúlyát pedig kiegyensúlyozott táplálkozással és egészséges ételekkel tartja kordában.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X