Főoldal > DIÉTA > Salma Hayek egyáltalán nem elégedett az alakjával!

Salma Hayek egyáltalán nem elégedett az alakjával!

diétafogyókúrasalma hayek
0

Írta:

A 41 éves Salma Hayek szerelmi élete az utóbbi időben nem a legszerencsésebben alakult – a színésznő alig néhány hete bontotta fel az eljegyzését gyermekének apjával, a milliárdos François-Henri Pinault-val. Bár az álomesküvő elmaradt, Salma mégis boldog és elégedett – gyönyörű kislánya, Valenina Paloma kitölti az életét, az új szerelem pedig még várhat egy darabig. […]

A 41 éves Salma Hayek szerelmi élete az utóbbi időben nem a legszerencsésebben alakult – a színésznő alig néhány hete bontotta fel az eljegyzését gyermekének apjával, a milliárdos François-Henri Pinault-val. Bár az álomesküvő elmaradt, Salma mégis boldog és elégedett – gyönyörű kislánya, Valenina Paloma kitölti az életét, az új szerelem pedig még várhat egy darabig.
Salma Hayek mélyen elítéli a hollywoodi szépségideált – véleménye szerint a sztárvilágban csak az számít, hogy mennyire karcsú egy nő. A mexikói szépség szerint a szülés után a baba egészsége az első, ezért ő nem kezdett azonnal diétába – inkább a kiegyensúlyozott táplálkozásra és aktív életvitelre törekszik.

0013649_1.jpg ()

Lássuk, hogyan sikerült megszabadulnia Salma Hayeknek a feleslegtől!

  • Salma Hayek sohasem tartozott a folyton diétázó sztárok táborába. A színésznő mindig azt ette, amit éppen megkívánt – a vörösbor és a sertéshús például a kedvencei közé tartozott. A szerencsés alkatú sztár az edzőteremben sem izzadt órákig, aktív életvitelének és mozgékonyságának köszönhetően ugyanis mindig meg tudta őrizni gömbölydeden karcsú alakját.
  • A színésznő várandóssága nem volt problémamentes (terhességi diabéteszben szenvedett), ennek ellenére meglehetősen sokat felszedett, csípőben és mellben pedig különösen kikerekedett. Ennek ellenére Salma a szülés után nem kezdett azonnal kemény diétába, és nem titkolta azt sem, hogy elég nehezen tudott megszabadulni a feleslegtől.
  • A színésznő szerint hazudik, aki azt állítja, hogy pusztán a szoptatástól le lehet fogyni. A szoptatás ideje alatta a nőknek 500 kcal-val több energiára van szükségük, ezért csak az tud ilyenkor lefogyni, aki nem eszik rendesen – állítja Salma. Márpedig a fogyókúra hatására kevesebb és rosszabb minőségű anyatej termelődik a szervezetben, így a baba egészsége is veszélybe kerülhet.
  • Hogyan sikerült mégis megszabadulnia a feleslegtől? Bár Salma a kicsi érdekében inkább a lassabb fogyást választotta, nagyon odafigyelt arra, hogy egészséges és tápláló ételeket fogyasszon. A színésznő rengeteg zöldséget, tejterméket, sovány húst, teljes kiőrlésű kenyér- és tésztaételt és olajos magvakat fogyaszt. Salma lemondott a zsíros ételekről, a kávéról és az alkoholról, alkalmanként azonban engedélyez magának egy finom desszertet vagy egy pohár jó minőségű vörösbort.
  • Bár Salma a szülés után sem szívesen járt edzőterembe, a korábbinál jóval többet kellett mozognia. Neked sem kell lemondanod a testmozgásról, ha a babád mellett nincs időd vagy energiád edzőterembe járni! Amikor csak teheted, menj gyalog vásárolni, és játssz a kicsivel minél többet a szabadban – ez nemcsak a te alakodnak, de az ő egészségének is jót tesz!

11 hónappal a szülés után Salma Hayek korántsem elégedett az alakjával, de nem aggódik a néhány kilós súlyfelesleg miatt. Biztos benne, képes lesz ettől is megszabadulni, amikor eljön az ideje – ahogyan a szerelem is újra rátalál majd, ha készen áll rá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X