Főoldal > DIÉTA > Szexis sztáranyuka:

Szexis sztáranyuka:

fogyókúrasztár
0

Írta:

Az erőtartalékoló: Christina AguileraAz énekesnőről néhány éve még senki sem gondolta volna, hogy példás anya válik belőle, pedig így lett. Sőt, állítása szerint esetében szó sem volt önsanyargatásról, hiszen mindvégig a kisfia érdekeit tartotta szem előtt, így a szülés után hat hétig közelébe sem ment az edzőteremnek. Ahogyan azonban lejárt a hat hét, kemény edzésbe […]

Az erőtartalékoló: Christina Aguilera
Az énekesnőről néhány éve még senki sem gondolta volna, hogy példás anya válik belőle, pedig így lett. Sőt, állítása szerint esetében szó sem volt önsanyargatásról, hiszen mindvégig a kisfia érdekeit tartotta szem előtt, így a szülés után hat hétig közelébe sem ment az edzőteremnek. Ahogyan azonban lejárt a hat hét, kemény edzésbe kezdett: mindennap súlyzózott, kickbox gyakorlatokkal formálta az alakját, és nem maradhatott el a negyven perces kardiotréning sem.

„Ami az étkezést illeti, nem vontam meg magamtól semmit, csupán az adagokat csökkentettem. Szerencsére így is sikerült megszabadulnom a szülés alatt felszedett húsz kilótól” – mesélte boldogan.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X