Főoldal > DIÉTA > Karcsúsító étrend és edzésterv Hollywoodból

Karcsúsító étrend és edzésterv Hollywoodból

diétafogyókúramozgássztárUma Thurman
0

Írta:

A harmincnyolc éves színésznő buddhista filozófiával foglalkozó édesapja jól választott, amikor a lányát Umának keresztelte – ez ugyanis eredetileg a szépség indiai istennőjének neve. Uma Thurman nemcsak gyönyörű, de mostanában nagyon boldog is, hiszen a svájci-magyar származású Arpad Busson-nal a közelgő esküvőjüket tervezgetik. Umának az Ethan Hawke-kal kötött előző házasságából már két gyermeke van: Maya […]

A harmincnyolc éves színésznő buddhista filozófiával foglalkozó édesapja jól választott, amikor a lányát Umának keresztelte – ez ugyanis eredetileg a szépség indiai istennőjének neve. Uma Thurman nemcsak gyönyörű, de mostanában nagyon boldog is, hiszen a svájci-magyar származású Arpad Busson-nal a közelgő esküvőjüket tervezgetik. Umának az Ethan Hawke-kal kötött előző házasságából már két gyermeke van: Maya tíz, Roan pedig hat éves. A szülés után a színésznő nagyon keményen megdolgozott azért, hogy karcsú alakját visszanyerje – egy filmes szerződése miatta erre mindenképpen szüksége volt. Bár a Kill Bill forgatása óta már évek teltek el, Uma Thurman még mindig nádszálkarcsú. Eláruljuk, hogyan tartja magát formában a színésznő!

0014238_1.jpg ()

Uma karcsúságának titka

  • Uma Thurman sokáig vegetáriánus volt, és egy időben a makrobiotikus étrendet is kipróbálta – azaz csak nyers, feldolgozatlan élelmiszereket evett. A Kill bill forgatása alatt a népszerű sztárdietetikus, Jackie Keller segítségével fogyott: tíz hét alatt több mint 25 kilót adott le! Persze amikor teheti, Uma is lazít egy kicsit a szigorú étrenden – a kedvencei az olasz ételek és a csokis keksz.
  • Amíg a Kill bill-re készült, Uma rengeteget edzett. Heti öt napon keresztül reggel kilenctől délután ötig az edzőteremben volt, ahol főleg taposógépet használt, súlyzózott, és nyújtógyakorlatokat végzett.
  • Az edzőtermi sportokon kívül Uma sok minden mást is szívesen kipróbál: szeret sétálni, lovagolni, télen pedig síelni és snowboardozni jár. Uma egyébként a távol-keleti harcművészetek szerelmese, így a színésznő szabadidejében a szamuráj kard használatát tanulja.
  • Uma szerint a fittség megőrzésében nem a választott edzésforma, hanem a rendszeresség a legfontosabb. Még ha nem is sportolsz rendszeresen, mozogj minél többet – például, menj ki a szabadba egy tíz-tizenöt perces sétára, amikor csak teheted!   

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X