Főoldal > DIÉTA > Scarlett Johansson retteg a narancsbőrtől!

Scarlett Johansson retteg a narancsbőrtől!

diétafogyókúraScarlett Johansson
0

Írta:

Scarlett Johansson nem szereti edzőtermekben izzasztani magát és nem tartja magát dívának – ám ez utóbbi megtisztelő cím ellen akárhogy is tiltakozik, hollywoodi színészberkekben csak új “Marylin Monroe-ként” emlegetik. Woody Allen tehetséges felfedezettje azt vallja, hogy nem szépségével és alakjával akar filmes karriert befutni, hanem rátermettségével és színészni képességeivel. A szép színésznőnek amúgyis megvan a véleménye arról, ha valaki csontsoványra […]

0014486_1.jpg ()

Scarlett Johansson nem szereti edzőtermekben izzasztani magát és nem tartja magát dívának – ám ez utóbbi megtisztelő cím ellen akárhogy is tiltakozik, hollywoodi színészberkekben csak új “Marylin Monroe-ként” emlegetik. Woody Allen tehetséges felfedezettje azt vallja, hogy nem szépségével és alakjával akar filmes karriert befutni, hanem rátermettségével és színészni képességeivel. A szép színésznőnek amúgyis megvan a véleménye arról, ha valaki csontsoványra koplaltatja magát – szerinte a kóros soványság egyáltalán nem vonzó és kiejezetten egészségtelennek tartja a koplaláson alapuló hollywoodi diétákat. Lássuk, hogy akkor mi Scarlett karcsúságának titka!

Menü Scarlett-módra
Scarlett koplalás helyett a telítetlen zsírsavakban és proteinekben gazdag étrendre esküszik. Ennek megfelelően főleg könnyű saláták, omega-3 zsírsavakban gazdag halak (lazac, makréla), sovány húsok (például csirke) szerepelnek étrendjében. Kerüli a finomított cukrokat – ha nassolásra vágyik, akkor gyümölcsöt fogyaszt, vagy teljes kiőrlésű lisztből sütött palacsintát készít magának cukormentes lekvárral. Szellemi frissesége megőrzése érdekében sok zöld teát fogyaszt, az étkezések között pedig sok folyadékot (például citromos vizet) iszik.  

Testtekercselés hetente egyszer
Scarlett nagyon odafigyel bőre állapotára is. A trendi ruhák ugyanis –  amelyeken a partykon és filmbemutatókon feltűnik –  mindent megmutatnak. Sok színésznő társához hasonlóan ő sem engedheti meg magánaka a narancsbőrt, ezért ha teheti, hetente egyszer részt vesz méregtelenítő testtekercselésen is. A kezelés javítja a nyirokkeringést és megtisztítja a szervezetet a fölösleges méreganyagoktól. Bőre megóvása érdekében nemcsak a bőrvédő omega-3 zsírsavak pótlására figyel, de szövetvédő antioxidánsokban gazdag gyümölcsöket is fogyaszt: például kivit, mangót, papayát.

 

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X