Főoldal > DIÉTA > Megálltál a fogyásban? – Fogyókúra-kalkulátor a mobilodra

Megálltál a fogyásban? – Fogyókúra-kalkulátor a mobilodra

diétafogyókúrazsírégetés
0

Írta:

A fogyókúra emberpróbáló heteiben bizony elkél egy segítőtárs, aki mindig veled van, és akitől mindig naprakész és pontos információkat kapsz a leadott kilókról. Aki megmondja azt is, hogy jól haladsz-e, és akinek a segítségével azt is ellenőrizheted, hogy hogyan haladtál idáig. A teendőd a következő:Küldd el a FOGYW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a […]

A fogyókúra emberpróbáló heteiben bizony elkél egy segítőtárs, aki mindig veled van, és akitől mindig naprakész és pontos információkat kapsz a leadott kilókról. Aki megmondja azt is, hogy jól haladsz-e, és akinek a segítségével azt is ellenőrizheted, hogy hogyan haladtál idáig.

A teendőd a következő:

Küldd el a FOGYW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a Fogyókúra programunkat.

További információk:
Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e érvényes WAP előfizetésed a szolgáltatódnál! Az SMS ára 480 Ft (az ár az áfát tartalmazza). Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 8 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 8 óra között üzenetközponttal áll a rendelkezésedre a 06 1 4814644-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az info@vanabi.com email címen.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X