Főoldal > DIÉTA > 1 napos nyári béltisztító kúra

1 napos nyári béltisztító kúra

béltisztításdiétafogyókúraméregtelenítés
0

Írta:

Ha rendszeresen beiktatsz a heti menetrendedbe egy gyümölcsnapot, akkor mindig előre jelöld ki magadnak, hogy melyik nap legyen az, hogy testben és lélekben fel tudj rá készülni. Mindig olyan gyümölcsfajtákat válassz, amelyeket nagyon kedvelsz. Például ne csak olyat válassz, amelyek sok vizet és vitamint tartalmaznak, hanem olyat is, amelyet szeretsz (pl: cseresznyét). A napi kúra […]

Ha rendszeresen beiktatsz a heti menetrendedbe egy gyümölcsnapot, akkor mindig előre jelöld ki magadnak, hogy melyik nap legyen az, hogy testben és lélekben fel tudj rá készülni. Mindig olyan gyümölcsfajtákat válassz, amelyeket nagyon kedvelsz. Például ne csak olyat válassz, amelyek sok vizet és vitamint tartalmaznak, hanem olyat is, amelyet szeretsz (pl: cseresznyét). A napi kúra összeállításában segít az is, ha a gyümölcsök helyett, frissen préselt gyümölcsleveket választasz.

0020435_1.jpg ()

Íme, a WellnessCafe 1 napos méregtelenítő ajánlata:

Felkelés után:
Igyál két pohár szobahőmérsékletű ásványvizet a bélműködés serkentéséhez.

Reggelire:
Igyál két pohár frissen facsart narancslevet, vagy olyan gyümölcslevet, amelyet kedvelsz. Egyél egy kis adag gyümölcsös müzlit, és igyál mellé még egy-két csésze gyógynövény- vagy gyümölcsteát – természetesen cukor nélkül.

Tízóraira:
Majszolj el két almát vagy olyan gyümölcsöt, amelyet szeretsz és igyál mellé egy pohár ásványvizet.

Ebédre:
Készíts gyümölcssalátát idénygyümölcsökből, és fogyassz mellé két szelet gabonakekszet. A két pohár ásványvizet ezúttal se felejtsd el.

Uzsonnára:
Igyál két pohár gyümölcslevet vagy egyél friss gyümölcsöt (pl: dinnyét, szilvát, cseresznyét). Igyál két pohár ásványvizet.

Vacsorára:
Estére csak friss gyümölcsöt fogyassz, legfeljebb natúr joghurttal keverd el, ízlés szerint majszolj hozzá egy szelet gabonakekszet. Igyál két pohár ásványvizet.

Lefekvés előtt:
Igyál egy-két csésze gyümölcs- vagy gyógynövényteát cukor nélkül.

0020435_2.jpg ()

Forrás: Víz- a szépség és a jó közérzet forrása c. köny,
Holló és Társa Kiadó

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X