Főoldal > DIÉTA > 3 pikáns pasifogó finomság – Béres Alexandra ajánlja

3 pikáns pasifogó finomság – Béres Alexandra ajánlja

Béres Alexandracsípősdiétaételfogyókúra
0

Írta:

1. Csípős csirkeszárnyak Hozzávalók: petrezselyemzöld bors 4 db csirkeszárny 5 ml olaj só csípős Piros Arany reszelt gyömbér Elkészítés:A sütés előtti napon páclét készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, Piros Arannyal és borssal. A megtisztított csirkeszárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. 2.  […]

1. Csípős csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • petrezselyemzöld
  • bors
  • 4 db csirkeszárny
  • 5 ml olaj
  • csípős Piros Arany
  • reszelt gyömbér

Elkészítés:
A sütés előtti napon páclét készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, Piros Arannyal és borssal. A megtisztított csirkeszárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

0022448_1.jpg ()

2.  Csípős, gyömbéres csirkecomb

Hozzávalók:

  • reszelt gyömbér
  • bors
  • 3 g csípős Piros Arany
  • 5 ml olaj
  • 120 g csirkecomb

Elkészítés:
A sütés előtti napon páclét készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, Piros Arannyal és borssal. A megtisztított csirkecombokat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

3. Tormás tőkehalfilé zöld spárgával

Hozzávalók:

  • 250 g zöld spárga
  • 120 g tőkehalfilé
  • 50 g 10%-os zsírtartalmú kávétejszín
  • 30 g reszelt, ecetes torma
  • 10 g citromlé
  • 4 g olívaolaj
  • petrezselyemzöld
  • bors

Elkészítés:
A tőkehalfilét ízlés szerint fűszerezzük, és olívaolajban kisütjük. Olívaolajjal megkent jénai tálba rakjuk, ráhalmozzuk a zöld spárgát. Az ecetes tormát összekeverjük a tejszínnel (hogy sűrű masszát kapjunk), majd eloszlatjuk a halon és a spárgán. Megszórjuk friss petrezselyemzölddel, majd a sütőben készre sütjük.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X