Főoldal > DIÉTA > Dobd le a karácsonyi kilókat – Diéta-tippek Béres Alexandrától

Dobd le a karácsonyi kilókat – Diéta-tippek Béres Alexandrától

Béres Alexandradiétafogyókúrakarácsony
0

Írta:

Szandi legjobb diéta-tippjei Az ünnepek után nők ezrei vágnak bele a fogyókúrába, ám Szandi szerint az ilyen „idén végre lefogyok”- típusú fogadalmakkal nem árt óvatosnak lenni. Az életmódváltáshoz szilárd elhatározásra van szükség, de ha el akarjuk kezdeni, nem érdemes a különleges alkalmakra várni. Sokat segíthet, ha a fogadalmunkat egy számunkra fontos ember (pl. a párunk […]

Szandi legjobb diéta-tippjei

Az ünnepek után nők ezrei vágnak bele a fogyókúrába, ám Szandi szerint az ilyen „idén végre lefogyok”- típusú fogadalmakkal nem árt óvatosnak lenni. Az életmódváltáshoz szilárd elhatározásra van szükség, de ha el akarjuk kezdeni, nem érdemes a különleges alkalmakra várni. Sokat segíthet, ha a fogadalmunkat egy számunkra fontos ember (pl. a párunk vagy a legjobb barátnőnk) előtt is megerősítjük, netán egy hűtőre ragasztott cédulával figyelmeztetjük magunkat újra meg újra a kitűzött célokra! Béres Alexandra szerint a táplálkozásban a kiegyensúlyozottság a legfontosabb, ezért ha az ünnepek alatt egy kicsit többet ettél a kelleténél, utána néhány napig figyelj oda jobban az étkezésedre! Ha az újévben jelentősebb túlsúlyt szeretnél leadni, akkor próbáld meg legalább néhány hétre teljesen kiiktatni az étrendedből a fehérlisztet és a cukrot, cserébe viszont fogyassz minél több zöldséget! Szandi az egyik legjobb téli ételnek a levest tartja, hiszen ez nemcsak a folyadék-utánpótlásban segít, de jóllakottságérzetet okoz, és jólesően át is melegít. Bármilyen gyors eredményre törekszel, az étrendedből a zsírokat és a szénhidrátokat ne iktasd ki teljesen, és kerüld a koplalást is! Szandi azt ajánlja, hogy a három főétkezés mellett kb. három óránként rágcsálj el valamilyen egészséges nassolnivalót (pl. 10-15 szem mandulát, joghurtot, vagy répát) is. Ne feledd el a jól bevált szabályt sem: mindig reggelire kell a legtöbbet és vacsorára a legkevesebbet enned! A kalóriák számlálgatása helyett inkább válogasd össze körültekintően, hogy mit eszel, hiszen testsúlytól, testalkattól és az életmódtól függően is változhat, hogy kinek mennyi energiára van szüksége!

Szandi – gyakorló édesanyaként – most már arra is odafigyel, hogy kisbabája mindenből a legjobbat kapja. A fitneszoktató szerint hatalmas ajándék egy gyerek életében, ha a szülei a helyes életmódra nevelik, ezért ő is mindent elkövet majd, hogy gyermeke megszeresse az egészséges ételeket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X