Főoldal > DIÉTA > Meghíztak, ezért kizárták őket a klubból!

Meghíztak, ezért kizárták őket a klubból!

diétaegészségelhízásfogyókúra
0

Írta:

A BeautifulPeople.com-ra csak olyanokat vesznek fel, akiket kellően gyönyörűnek talál a zsűri, a világhálós honlap tagsága. Utóbbi két napon át mérlegelhet a jelentkező fotója és életrajza alapján, hogy felvételt nyerjen-e. Ha sikerül bejutni, az sem örökre szól. Az év végi ünnepek után jó páran kitettek a hálóra magukról fotókat, amelyeken kilókkal kerekebbek korábbi maguknál. A […]

A BeautifulPeople.com-ra csak olyanokat vesznek fel, akiket kellően gyönyörűnek talál a zsűri, a világhálós honlap tagsága. Utóbbi két napon át mérlegelhet a jelentkező fotója és életrajza alapján, hogy felvételt nyerjen-e. Ha sikerül bejutni, az sem örökre szól.

Az év végi ünnepek után jó páran kitettek a hálóra magukról fotókat, amelyeken kilókkal kerekebbek korábbi maguknál. A klub éber látványőrsége azután rögvest cselekedett, és kiszavazta a több ezer hízottat. 

A kirakottak zömmel amerikaiak, britek és kanadaiak – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum. A briteknek ez nem jön túl jól, mert eddig sem szerepeltek szépen. Sikerrátájuk igen alacsony: 8 brit férfiból egy, húsz nőből meg 3 kerül be a klubba. 

A svéd férfiak esetében ugyanakkor háromból csaknem kettőt felvesznek, a norvég nők közül pedig négyből hármat. A két nem közül ezek a nációk a legsikeresebbek. 

A honlap 2002-ben jött létre Dániában elit társközvetítési célból.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X