Főoldal > DIÉTA > Fogyj fagyival! – Hűsítő nyalánkságok

Fogyj fagyival! – Hűsítő nyalánkságok

diétaédességfagyifogyókúra
0

Írta: and

YoGoMc Az egyik bevásárlóközpontban nemrég bukkant fel ez az egészséges fagylaltozó, ahol kizárólag természetes anyagokból, tejből és natúr joghurtból készült különlegességeket kóstolhatsz meg. Az Amerikában Frozen Yoghurt néven elhíresült desszert mindenféle szintetikus összetevőtől mentes, adagonként csupán 1 százalék zsírt tartalmaz, és többféle kiszerelésben kapható, cukormentes változatban is. Választhatsz hozzá friss gyümölcsöket, müzlit és különleges önteteket […]

YoGoMc

Az egyik bevásárlóközpontban nemrég bukkant fel ez az egészséges fagylaltozó, ahol kizárólag természetes anyagokból, tejből és natúr joghurtból készült különlegességeket kóstolhatsz meg. Az Amerikában Frozen Yoghurt néven elhíresült desszert mindenféle szintetikus összetevőtől mentes, adagonként csupán 1 százalék zsírt tartalmaz, és többféle kiszerelésben kapható, cukormentes változatban is. Választhatsz hozzá friss gyümölcsöket, müzlit és különleges önteteket is.

Energiatartalom: 80 Kcal/adag

Carte d’or madártej light

Ha valami igazán krémesre vágysz, próbáld ki a madártejes jégkrémet! Csodás hűsítő finomság, amely maximum 5 százalék zsírt tartalmaz, és a kalóriatartalma is jóval alacsonyabb a többi fagyiénál. Emellett pedig tényleg különleges és elbűvölő az íze.

Energiatartalom: 77 kcal/gombóc

fagyis2.jpg ()

Norbi update meggyes joghurt

Mennyei desszert cukor nélkül! Bátran fogyaszthatod akár vacsora helyett is, hiszen minimális szénhidráttartalma mellett semmilyen puffadást okozó cukorpótlót nem tartalmaz. Zsírtartalma mindössze 2,98 gramm, a kis kiszerelés pedig nem fog arra csábítani, hogy egyszerre sokat habzsolj be belőle.

Energiatartalom: 128 kcal/100 gramm

A teljes cikket keresd a Wellness magazin nyári számában! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X