Főoldal > DIÉTA > 6 diétás nass, ami elűzi az éhséged

6 diétás nass, ami elűzi az éhséged

diétaéhségfeta sajtfinomságnass
0

Írta: and

Abonett olívakrémmel – 200 kalória Ha rád tör a sós utáni olthatatlan vágyakozás, akkor könnyen előfordulhat, hogy maradéktalanul elpusztítod a kezed ügyébe kerülő első chipes zacskót – ezt megakadályozandó, készítsd el a következő snacket. Az olívában lévő egészséges zsírok hosszú időre eltelítenek, ráadásul, a hőn áhított sós ízt is megkapod. Felkockázott görögdinnye, morzsolt feta sajttal […]

Abonett olívakrémmel – 200 kalória

Ha rád tör a sós utáni olthatatlan vágyakozás, akkor könnyen előfordulhat, hogy maradéktalanul elpusztítod a kezed ügyébe kerülő első chipes zacskót – ezt megakadályozandó, készítsd el a következő snacket. Az olívában lévő egészséges zsírok hosszú időre eltelítenek, ráadásul, a hőn áhított sós ízt is megkapod.

Felkockázott görögdinnye, morzsolt feta sajttal és balzsamecettel – 165 kalória

olivacikk1.jpg ()Ha a salátádat is szereted megkoronázni egy kevés feta sajttal, akkor a következő ízkombinációt egyenesen neked találták ki. Azonban ahhoz, hogy a 200 kalóriás határon belül maradj, keverj össze egy csészényi mennyiségnek megfelelő, apró kockákra vágott görögdinnyét negyed csésze összemorzsolt feta sajttal, és öntsd nyakon két evőkanál balzsamecettel.

Wasa kenyér, megkenve sovány túróval, mellé kaliforniai paprika – 166 kalória

A túróval nagyszerűen csillapíthatod a sós íz utáni sóvárgást, és fogyasztásával azt is elkerülheted, hogy később pusztíts el egy nagy zacskó ropit. Próbáld ki a következő receptet: fogj két szelet wasa kenyeret, és kend meg 3-3 evőkanálnyi zsírszegény túróval, majd a tetejére jöhet egy-egy szelet kaliforniai paprika. Hintsd meg egy csipetnyi tengeri sóval, és máris kész az ínycsiklandó, 200 kalória alatti délutáni nass.

Két mozzarella golyó olívabogyóval – 148 kalória

Az olíva sós íze és a mozzarellában rejlő protein segítségével könnyedén átvészelheted a legrázósabb éhségrohamot is. No és persze, a sajtban rejlő kalcium sem fog ártani, sőt!

Instant miso leves – 90 kalóriaolivacikk2.jpg ()

Ma már nem kell ellátogatnod a legközelebbi sushi-bárba, hogy bekanalazhasd a kedvenc miso levesedet. Kísérletezz inkább az instant változatával! Bárhol kényelmesen elfogyaszthatod, arról nem is beszélve, hogy egy hűvös őszi napon milyen jól fel tud melegíteni egy tál forró (ám kalóriaszegény) leves.

Feta sajt, koktélparadicsommal és olívaolajjal – 142 kalória

Unod a hagyományos sós rágcsálnivalókat, mint például a chipset vagy a ropit? Próbálkozz egy csésze koktélparadicsommal, 30 gramm feta sajttal, melyet egy teáskanál olívaolajjal locsolsz meg. Ha azonban a feta mégsem mulasztja el teljesen a só utáni sóvárgásod, akkor a tetejére hints még egy csipetnyi sót.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X