Főoldal > DIÉTA > 6 szuper tipp, hogy a pároddal együtt fogyj

6 szuper tipp, hogy a pároddal együtt fogyj

diétafogyókúrapárkapcsolattáplálkozás
0

Írta: and

Nagyon dicséretes, ha a pároddal együtt kezdesz bele egy edzésformába – így nem csak a testsúlyotok csökkenéséből következő, nyilvánvaló pozitív hatást élvezhetitek, hanem számos nagyszerű élményt is megoszthattok egymással, tehát a közös testedzés kapcsolatépítő tényezőnek sem utolsó. Bármelyiket is választjátok az alábbi 6 tevékenység közül, csak nyerhettek vele: 1. Járjatok táncórákra! Csempészd be a kapcsolatotokba […]

Nagyon dicséretes, ha a pároddal együtt kezdesz bele egy edzésformába – így nem csak a testsúlyotok csökkenéséből következő, nyilvánvaló pozitív hatást élvezhetitek, hanem számos nagyszerű élményt is megoszthattok egymással, tehát a közös testedzés kapcsolatépítő tényezőnek sem utolsó. Bármelyiket is választjátok az alábbi 6 tevékenység közül, csak nyerhettek vele:

1. Járjatok táncórákra!

Csempészd be a kapcsolatotokba újra a romantikát: tanuljatok meg együtt salsázni, tangózni, keringőzni, vagy akár szteppelni. Így egy alkalommal akár pár száz kalóriától is megszabadulhattok, és a barátaitok is le lesznek nyűgözve, amikor legközelebb meglátják a vadiúj mozdulatokat.

Wellness Cafe tipp: Az Oktogon Tánc Centrumban garantáltan megtaláljátok a hozzátok illő táncot!

2. Mossátok le a kocsit!

Ne gondolj a kocsimosásra úgy, mintha egy házimunka lenne. Egy kevésbé hűvös délután essetek neki a kocsinak és takarítsátok ki alaposan, így az erre szánt pénzt is megtakaríthatjátok. Amikor elkészültetek, menjetek el egy romantikus kirándulásra valahova, ahol lehetőleg egy kicsit túrázhattok is a friss levegőn.

dieta2.jpg ()3. Irány a jég

Élvezzétek ki a telet, és irány a korcsolyapálya! (Sok helyen pénteken és szombaton az esti órákban jégdiszkót tartanak.) Még sosem koriztatok? Béreljetek korcsolyát, és vegyétek együtt az akadályokat. Három körönként pedig jutalmul igyatok fűszeres forralt bort, amit a legtöbb pálya mellett árulnak.

Wellness Cafe tipp: Próbáljátok ki a Jégteraszt!

4. Fessetek ki egy szobát!

A festés elég komoly munka, azonban kétszer gyorsabban megy, ha a pároddal mindketten ecsetet ragadtok. Gondolj arra, hogy már a bútorok elmozgatásával mennyi kalóriát elégettek… A végére pedig a lakás pont olyan jól fog kinézni, mint ahogy érzitek magatokat.

5. Biciklizz vezetés helyett!

Minden hétvégén pattanjatok biciklire, és tekerjetek el a kedvenc kávézótokba. Fedezzetek fel minden apró utcát, ahol autóval nem tudnátok közlekedni. Ha meguntátok a várost, irány a természet: egy kisebb, egész napos túrával fejenként akár 1000 kalóriát is elégethettek.

6. Felezzétek meg a desszertet!

Nem tudsz ellenállni a csokoládés-tejszínhabos süteményeknek? Spórold meg a pénzt és a kalóriákat is, és felezz meg egy ínycsiklandozó desszertet a pároddal. Úgy fogjátok magatokat érezni, mintha újra és újra visszacsöppennétek az első randitokra.

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X