Főoldal > DIÉTA > 4 elképesztő sztárdiéta

4 elképesztő sztárdiéta

fogyókúrakövetsztárdiétaveszélyes
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Hollywood sztárjai szépek, fiatalok, gazdagok. Alakjuk tökéletes – bár olykor soványabbak a kelleténél-, és a legtöbb hétköznapi ember szinte mindent megtesz azért, hogy egy kicsit is hasonlítsunk rájuk. Éppen ezért veszélyes, amikor egy-egy híresség napvilágra hozza, milyen diétának köszönheti […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Hollywood sztárjai szépek, fiatalok, gazdagok. Alakjuk tökéletes – bár olykor soványabbak a kelleténél-, és a legtöbb hétköznapi ember szinte mindent megtesz azért, hogy egy kicsit is hasonlítsunk rájuk. Éppen ezért veszélyes, amikor egy-egy híresség napvilágra hozza, milyen diétának köszönheti vonalait, mivel sok esetben csak drasztikus módszerekkel tudják elérni a kívánt testsúlyt.

Mint a madarak

Az egyik legegészségtelenebb és legőrültebb diéta természetesen Victoria Beckham fejéből pattant ki. Állítólag anorexiás alakját úgy tartja fenn, hogy úgy táplálkozik, mint a madarak. Sokszor napokig csupán magokat, zöldségeket és gyümölcsöket eszik, amiket néha megkoronáz tonhallal. A lényeg, hogy szigorúan pár maréknyi ételt fogyaszt, így érthető, hogy mitől néz ki úgy, ahogy. Ezzel a módszerrel az a baj, hogy a szervezet így nem jut elég táp- és ásványi anyaghoz, valamint könnyen vitaminhiány alakulhat ki, illetve az anyagcsere is lelassul, ami emésztési problémákat okozhat. Hogy igaz-e, hogy ezzel a módszerrel adta le Beckhamné a szülés után a pluszkilókat? Nos, mi kinézzük belőle…

olsen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Juharszirup diéta

Beyoncé Knowles a juharszirup diétára esküszik, állítása szerint tizennégy nap alatt rengeteg kilótól megszabadult egy speciális koktéllal. Még mielőtt bárki azt hinné, valami ízletes finomságról van szó, nagyon téved, ugyanis juharszirup, egy kis citromlé, egy csipet cayenne bors, valamint 1,5 liter szénsavmentes ásványvíz kell hozzá. Ezt a turmixot egy nap alatt kell elfogyasztani, mellé pedig kizárólag vizet vehetünk magunkhoz pluszban, semmi mást. Állítólag valóban hatásos fogyókúra, mivel a cayenne bors kiváló zsírégető hírében áll, a szilárd táplálékok hiányában pedig alaposan méregteleníthetünk, viszont az énekes-színésznővel ellentétben maximum 3-5 napig alkalmazhatjuk ezt a kegyetlen módszert!

Fogkrémmel az éhség ellen

Bizony, nemcsak a nőktől származhatnak meghökkentő diéták, hanem az erősebbik nem képviselői is vannak annyira hiúk, hogy kitaláljanak hasonlókat. A híres szívtipró, Matthew McConaughey például fogkrémmel veszi el az étvágyát. Étkezések előtt ugyanis alaposan megmossa a fogait, így utána már sokkal kevésbé, vagy egyáltalán nem lesz éhes, ráadásul a mentolos szájízzel a legjobban elkészített ételek sem annyira finomak. Ez persze ugyanúgy igaz az öblögetőkre és mindenre, ami erősen mentolos. Meghökkentőnek meghökkentő a módszer, viszont van benne valami, ezen kívül kevésbé drasztikus, mint a tartós ételmegvonás.

Kávédiéta

Az Olsen ikrek egyik tagja, Mary-Kate sosem a kerekded idomaikról volt híres, az elmúlt években mégis látványosan lefogyott. Ezt állítólag a – a drogok mellett a kávénak köszönheti. Való igaz, a fekete köztudottan felpörgeti az anyagcserét, viszont a színésznő minden nap kihagy egy főétkezést, és helyette csupán egy csésze kávét fogyaszt. Maga az ötlet tehát alapjaiban nem rossz, de könnyű átesni a ló másik oldalára, ahogy Mary-Kate is tette, aki már többet iszik, mint eszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X