Főoldal > DIÉTA > Így legyél igazi „vékonylány” 2013-ban!

Így legyél igazi „vékonylány” 2013-ban!

diétafogyókúramozgás
0

Írta:

Bethenny Frankel amerikai tévés műsorvezető, író, üzletasszony, emellett szakácsként csak termé

Bethenny Frankel amerikai tévés műsorvezető, író, üzletasszony, emellett szakácsként csak természetes alapanyagokat felhasználva készít fenséges finomságokat. Az élete nem mindig volt könnyű, de a története – ennek ellenére is – mesébe illő. Könyveket írt, amelyek egytől egyig a nőket segítették az élet különböző területein, emellett filmes és televíziós karrierjét is szorgosan építgette, 2013-ban pedig egy talk show-val rukkol elő. Noha a napirendje meglehetősen zsúfolt, a 42 éves sztár könnyedén egyensúlyozik a család és a munka között. Próbáld ki te is Bethenny életvezetési tanácsait és 2013 legyen az eddigi legjobb éved!

Tudd, hogy bárhol edzhetsz!

„Senki nem hiszi el, de én tényleg nem járok edzőterembe. Egyáltalán ki az, aki komolyan szeret a gépek közt izzadni? Otthon szoktam tornázni, ha kedvem tartja a kedvenc pizsamámban, előkapom a jól bevált jóga DVD-met vagy nyúzom egy kicsit az elliptikus trénert. Te is tedd azt, amire lehetőséged van; ha csak azt engedheted meg magadnak, hogy otthon tornázz, vagy a közeli parkban fuss, akkor nosza, rajta, csak csináld!”

betheny3.JPG ()Ne utáld magad!

„Ha megint rád tör ez a szörnyű érzés, akkor azon nyomban változtass a forgatókönyvön! Jógázz, sétálj, szundíts egyet, vagy végy egy forró fürdőt! Fontos, hogy ilyen helyzetben el tud terelni a gondolataidat.”

Ne próbálj mindig ellenállni a csábításnak!

„Ha már tényleg másra se tudsz gondolni, csak a mekis kajára, akkor körültekintően, de add meg magad! Én például vagy elcsipegetek egy kis sült krumplit vagy a legkisebb méretű hamburgert, esetleg mindkettőnek csak a felét eszem meg. Ha komolyan erre vágysz, akkor ne foszd meg magadat ettől, csak tarts mértéket!”

Minden éjjel aludj jól és sokat!

„Nálam szinte minden attól függ, hogy eleget és jól alszok-e éjjel. Őszintén úgy vélem, hogy az alvásban rejlik az egészség igazi kulcsa!”

betheny2.jpg ()Ha vacsorázni mentek, akkor egyél is, ne csak salátát majszolj!

„Régen tipikusan az a lány voltam, aki nagy ívben elkerülte a kenyeret és a desszertet. De van itt egy fontos dolog: azok az emberek, aki megfosztják magukat minden földi jótól és állandóan diétáznak, nos, azok is megbotlanak egyszer-kétszer, vagy többször és nagy kaja-tivornyákat csapnak. Ha viszont te csak néha, és kis mértékben kényezteted magad finomságokkal azt teljesen rendben van, sőt, sokkal jobban jársz azoknál, akik mindenről megpróbálnak lemondani.”

Le a matracra!

„Hogy mi az alakom és a stresszmentes életem titka? A jóga, méghozzá azért, mert nemcsak kiváló mozgásforma, hanem egyfajta <<masszázs>> is a testnek és a léleknek egyaránt. Egyszerűen szükségem van rá azért is, hogy megőrizzem a mindennapok rohanásában a nyugalmamat és a kiegyensúlyozottságomat.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X