Főoldal > DIÉTA > Legalább 10 kilót fogyott a népszerű énekesnő

Legalább 10 kilót fogyott a népszerű énekesnő

diétaegészségsztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Miközben a zenerajongók egy népes

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Miközben a zenerajongók egy népes csapata már azt várja, hogy március 30-án elinduljon a The Voice brit szériájának második évada, Jessie J rajongóit és a sajtót egész más foglalkoztatja.

A brit Voice egyetlen női mestere ugyanis rövid idő alatt jó néhány kilótól megszabadult, így most a többség azt találgatja, ezt vajon hogyan, milyen módszerekkel érte el. Felmerült, hogy egyszerűen a sok stressztől szaladtak le róla a kilók, mások viszont inkább arra gondolnak, hogy magánéleti problémák lehetnek felelősek Jessie fogyásáért.

A 24 éves énekesnő egyelőre nem árulta el, pontosan minek köszönhetően olvadtak le róla a kilók, de ha rá, illetve a Voice második évados promóképeire nézünk, láthatjuk, hogy a fogyás inkább átgondolt edzésterv eredménye lehet. 

A dögös sztár ugyanis nemcsak hogy vékonyabb lett derék- és csípőtájon, hanem szépen kidolgozott hasizmait is bátran mutogatja. Emellett lábai is izmosabbak lettek, ugyanakkor a híresség alakja továbbra is egészségesen nőies – szerencsére nem esett túlzásba sem az edzésekkel, sem pedig a diétával.

jessiej2.jpg ()Ami ez utóbbit illeti, Jessie 2011-ben már rátalált egy olyan étrendre, amivel akkor fogyni tudott. Sokan biztosra veszik, hogy ehhez tért vissza, vagyis rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget és salátát fogyaszt, sok-sok vízzel.

„A gyorséttermi kosztokról való lemondást nem élem meg tragédiaként, mivel nem vagyok annyira odáig ezekért. A krumplipürét, a mártásokat és a sajtokat viszont imádom. A szénhidrátokat sem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az étrendemből” – nyilatkozta az énekesnő korábban, amikor étrendjéről kérdezték.

Majd hozzátette, hogy rendszeres sportra nem igazán jut ideje. „Mivel igazi örökmozgó vagyok, soha nem jönnek fel rám váratlanul a kilók: nemcsak a színpadon rohangálok, hanem akkor is, ha például egy-egy reptéren várakozom. Olyankor ücsörgés helyett fel-le szaladgálok a lépcsőn” – mesélte.

Jessie idén valószínűleg még több mozgással hozta magát csúcsformába, és az általa emlegetett színpadi rohangálást, no meg a táncórákat hasizom-erősítő gyakorlatokkal egészítette ki.

Emellett van még egy trükkje, amit minden bizonnyal bevetett a topforma elérése érdekében. „Imádom a magas sarkú cipőket, és nemcsak azért, mert gyönyörűek, hanem azért is, mert ha egész nap ezekben vagyok, az is tökéletesen formában tart. Ha pedig tempósan gyalogolok, ugrálok vagy táncolok a kedvenc magassarkúimban, már néhány perc után érzem a hatást” – árulta el.

Kopasz lett Jessie J

Jessie harmonikus egyéniség, amit a jelek szerint akkor is meg tud őrizni, ha nagyon megváltozik a külseje. A napokban ugyanis a Comic Relief brit jótékonysági kezdeményezéséhez csatlakozva kopaszra nyíratta a haját. Vakmerő tettétől azt várta, hogy a nézők is bátrabban adományoznak majd a rászorulók részére – reméljük, ez így is lett, és Jessie nem hiába szabadult meg tincseitől…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X