Főoldal > DIÉTA > Úton a harmadik baba? Különös szerelésben fotózták le a sztárt

Úton a harmadik baba? Különös szerelésben fotózták le a sztárt

diétaedzésfitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Ha egy híresség a kelleténél

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Ha egy híresség a kelleténél kicsit bővebb szerelésben lép utcára, és a róla készült fotó felkerül az internetre, akkor biztosan kivédhetetlen a rajongók találgatása, hogy az illető vajon kisbabát vár-e.

Legutóbb Nicole Richie kapcsán merült fel többekben, hogy a kétgyermekes sztáranyuka családja ismét bővül-e, ugyanis a híresség egy elefántcsontszínű, rojtos felsővel és bő kabáttal takarta el magát, amikor néhány nappal ezelőtt New Yorkban sétálgatott.

Mások szerint viszont szó sincs újabb babáról, inkább az lehet a dologban, hogy Nicole megunta az alakját érintő kritika-áradatot – néhányan ugyanis attól féltik a sztárt, hogy ismét túlzásba viszi a fogyókúrázást.

A híresség alakjára legutóbb akkor záporoztak a kritikus megjegyzések, amikor a közelmúltban a Valentino 2013-as őszi-téli kollekciójának bemutatóján pózolt, méghozzá egy olyan pánt nélküli, piros, fodros kis ruhában, ami kiemelte törékeny alakját.

nicole2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nicole az egyik női magazin brit kiadásának legfrissebb számában vág vissza a pletykálkodóknak. „Szerintem nem fair, ha valakire azt mondják, táplálkozási zavarokkal küzd, amikor ez nem is igaz. Ez nagyon sértő és felelőtlen dolog. A táplálkozási zavarokat komolyan kell venni, hiszen súlyos betegségekről van szó” – nyilatkozta.

A 31 éves sztárral kapcsolatban nem először röppennek fel olyan pletykák, melyek szerint testképzavarral és anorexiával küzd, illetve, hogy ezekkel évek óta nem tud teljesen leszámolni.

A divattervezőként, tévés személyiségként, énekesnőként és színésznőként is emlegetett híresség viszont azt állítja: sosem szenvedett táplálkozási zavaroktól, sőt, minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen az életével és önmagával.

Hiszen hivatása mellett magánéletében is minden remekül alakult: 2006 óta van együtt a rocksztár Joel Maddennel, akivel két gyermekük született – lányuk, Harlow 4 éves, vicces nevű kisfiuk, Sparrow pedig 3 (a Sparrow verebet jelent – a szerk.). 

Ez a kiegyensúlyozottság pedig a sztár elmondása szerint nemcsak magánélete, hanem étrendje és edzésterve is tükrözik. Nicole sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát és ásványvizet fogyaszt, emellett pedig gondoskodik a megfelelő vitamin- és vasbevitelről is, amit általában táplálék-kiegészítők formájában vesz magához.

Ami pedig az edzést illeti, a sztármami nem azért mozog, mert ezt elvárják tőle, hanem azért, mert jól érzi magát sport közben – legyen szó akár kick-box edzésről, akár balettról, akár egy kiadós családi túrázásról vagy kocogásról.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X