Főoldal > DIÉTA > Fitt szépség Jake Gyllenhaal új barátnője

Fitt szépség Jake Gyllenhaal új barátnője

diétaegészségsztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha hihetünk a pletykáknak, Jake Gyllenhaalra végre megint rátalált a szerelem. A szexi színész á

Ha hihetünk a pletykáknak, Jake Gyllenhaalra végre megint rátalált a szerelem. A szexi színész állítólag egy szépséges modellel, Emily DiDonatóval randizgat, akit egy edzőteremben ismert meg.

Bennfentesek szerint a sármőr és a nála több mint tíz évvel fiatalabb modell remekül megértik egymást. Többször is találkoztak már, de persze ahhoz még időre van szükségük, hogy a randizás komoly kapcsolattá alakuljon át.

Sokakat talán csak az lep meg, hogy a jelentősnek tekinthető korkülönbség ellenére is ennyire tetszenek egymásnak, de mások szerint az évek száma sem lehet akadály, ha egy sármőr és egy ilyen szép, kedves lány találkozik.

Emily korábbi interjúiból kiderül, hogy nemcsak gyönyörű, hanem azt sem felejtette el, honnan jött: a kérdésekre mindig kedvesen, mosolygósan, tisztelettudóan válaszol, és igyekszik legalább olyan jó formáját hozni, mint a fotózásokon.

emily3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nem is csoda, ha olyan márkákkal dolgozhat együtt, mint a Guess, a Ralph Lauren, a Maybelline New York vagy a Victoria’s Secret, de ő a Giorgio Armani Acqua Di Gioia nevű parfümjének reklámarca is.

A 22 éves szépség imád modellkedni, amivel természetesen számára is együtt jár, hogy nagyon figyel a testére. „Nem diétázom, de megnézem, hogy mit eszem. Rendszerint egészséges ételek kerülnek a tányéromra, például sok friss zöldség, gyümölcs és hal” – mondta egy német magazinnak adott interjújában.

Majd hozzátette, hogy a sport is hozzátartozik a hétköznapjaihoz: heti öt alkalommal jár edzőterembe, ahol legszívesebben spinningre vagy Pilates órára megy. Emellett imád úszni is, és mivel a medencék klóros vize kiszárítja a bőrét, a rendszeres hidratálásról sem feledkezhet meg.

A gyönyörű modell számára nemcsak teste karbantartása a fontos, hanem a lelki egyensúlyára is odafigyel. „Azt tanácsolnám, hogy te is mindig figyelj a belső hangodra, és maradj hű önmagadhoz. Ha pedig nem távolodsz el a családodtól és a barátaidtól, megőrizheted a belső derűdet és kiegyensúlyozottságodat” – vélekedett.

Emily kedvencei:

„Imádom a sushit, majdnem minden nap eszem, de egyszerűen nem tudom megunni. A másik dolog, amihez régóta ragaszkodom, az a zöld tea. Minden reggel, ébredés után az az első, hogy elkortyolgatok egy csészényit. Emellett sok vizet iszom és igyekszem eleget aludni. Olykor pedig megjutalmazom magam egy masszázzsal” – árulta el egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X