Főoldal > DIÉTA > Az egyetlen testrész, ahonnan jobb lenne, ha nem akarnál fogyni

Az egyetlen testrész, ahonnan jobb lenne, ha nem akarnál fogyni

combdiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Nemcsak az új őszi-téli divattrendet

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Nemcsak az új őszi-téli divattrendet akarja mostanában mindenki követni: a legtöbb nő megszállottan el akarja érni, hogy hézag legyen a belsőcombjai között, lemásolva a divathetek kifutóin megjelenő modellek kinézetét. A cél az, hogy a lábak között végig rés legyen, a térd felett sem érjenek össze a lábak, akkor sem, ha szorosan zártan állunk.

„Az egyetlen, ami nem tudatosul bennük, az az, hogy ez az alkat egyáltalán nem olyan, amit diétával és testmozgással el lehet érni” – nyilatkozta az amerikai szaktekintély, dr. Vonda Wright ortopéd sebész. Nagyon kevés nőnek van olyan alkata, hogy nagy rés legyen a combjai között. Mindez genetikai adottság, és általában a szélesebb csípőjű alkatra jellemző.” A sors fintora azonban, hogy a széles csípő manapság egyáltalán nem divatos. Mindemellett ez sem garantálja, hogy ne érjenek össze a combjaid, főleg, hogyha izmos vagy.

Az a rögeszme, hogy megváltoztassunk bizonyos testrészeinket, egyáltalán nem mondható új jelenségnek. „Ami azonban ebben az új trendben igazán ijesztő, az az, hogy a nők a végletekig képesek elmenni, egészségüket is veszélyeztetve, hogy őrülten vékony lábaik legyenek” – nyilatkozta Claire Mysko, a Nemzetközi Étkezési Zavarok Szövetségének szóvivője. Állítása szerint a legtöbb nő képtelen elérni ezt az alkatot extrém diéta, sőt étkezési zavarok kialakulása nélkül.

gap2.jpg ()Nem szabad elfelejtkezni arról a tényről, hogy a sovány testalkat egyáltalán nem egyenlő az egészségessel és a fittel. Ha Wellness-lányként te is inkább az egészségre szavazol, iktass be rendszeresen combizom-gyakorlatokat, hogy izmos és feszes lábaid legyenek, hiszen ez az igazán szexi.

Például csináld végig heti háromszor a következő gyakorlatsort!

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X