Főoldal > DIÉTA > A 6 legjobb ital a lapos hasért

A 6 legjobb ital a lapos hasért

hasitalizmoslaposshaketurmixvíz
0

Írta:

1. Ásványvíz A szénsavmentes, tiszta ásványvíz hatékonyan megakadályozza a túlzott habzsolást. Egy amerikai kutatás kimutatta, hogy ha az étkezések előtt egy pohár vízzel indítasz, kevesebb kalóriát veszel utána magadhoz. 2. Zöld tea A katekinek és a koffein teszi ezt a népszerű italt természetes zsírégetővé. A kutatások kimutatták, hogy már naponta 3 csésze felturbózza az anyagcserét, […]

1. Ásványvíz

A szénsavmentes, tiszta ásványvíz hatékonyan megakadályozza a túlzott habzsolást. Egy amerikai kutatás kimutatta, hogy ha az étkezések előtt egy pohár vízzel indítasz, kevesebb kalóriát veszel utána magadhoz.

2. Zöld tea

A katekinek és a koffein teszi ezt a népszerű italt természetes zsírégetővé. A kutatások kimutatták, hogy már naponta 3 csésze felturbózza az anyagcserét, és a fogyasztás után az elkövetkező 24 órában gyorsabban égeti a szervezet a zsírt.

3. Szójaturmix

Ha a délutáni turmixodhoz hozzáadsz egy kevés tofut, vagy szójafehérjét, azáltal este könnyebben ellen tudsz majd állni a kísértéseknek. A szójafehérje ugyanis a leptin nevű hormon hatását reprodukálja, azét a hormonét, ami arra figyelmeztet, hogy mikor kell abbahagynod az evést. Ahhoz, hogy hasonló hatást érj el, próbáld ki ezt az ízletes trópusi shaket!

Hozzávalók:

1/2 csésze felszeletelt mangó
1/2 csésze felkockázott ananász
1 csésze zsírmentes, vaníliás szójatej
1 evőkanál méz
2 jégkocka
2 evőkanál szeletelt mandula

Elkészítése: A mandula kivételével tedd az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és keverd simára. Mielőtt tálalnád, öntsd a keveréket egy pohárba, és szórd meg a mandulával.

has2.jpg ()

4. Alacsony zsírtartalmú csokis tej

Szuper választás ez a csokoládés ital, ha fel akarod tölteni az izmaidat, mivel ideális arányban tartalmazza a szénhidrátokat és a fehérjéket.

Hozzávalók: (345 kalória)

2,5 dl zsírszegény csokis tej
1 adagolókanál (30 g) tejsavó fehérje
1 csésze fagyasztott málna vagy áfonya

Elkészítése: Keverd össze alaposan az összes összetevőt, és már fogyaszthatod is.

5. Meggylé

Egy skandináv kutatás kimutatta, hogy a meggy olyan gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a megerőltető fizikai tevékenységet követően az izmok regenerálódásában.

6. Kávé

A koffeinről kimutatták, hogy a zsírégetés mértékét stabil szinten képes tartani. Azonban bánj csínján vele: minél több koffeint iszol, annál jobban tolerálja a szervezeted, ami azt jelenti, hogy idővel már kevésbé lesz rád érvényes a zsírégető hatás. Pörgesd fel a napod ezzel a kávés fehérje turmixszal!

Hozzávalók: (350 kalória)

1 adagolókanál fehérjepor
1/2 csésze zsírszegény túró
1 db 180 grammos natúrjoghurt
1/2 csésze bogyós gyümölcs
4 evőkanál lefőzött kávé

Elkészítése: Keverd simára egy turmixgépben az összes hozzávalót és hidegen fogyaszd.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X