Főoldal > DIÉTA > Egyszerű, de hatékony zsírgyilkos ételek

Egyszerű, de hatékony zsírgyilkos ételek

diétaelhízástáplálkozászsírzsírbevitel
0

Írta:

Ismert tény, hogy a sok zsír elhízáshoz és krónikus betegségekhez vezet, de a helyes táplálkozás segít elégetni a zsírt.

A Fox News most összegyűjtött néhány élelmiszert, amelyeknek zsírégető hatása van, ezért semmiképpen ne hagyd le bevásárlólistádról.

A bab például tele van fehérjével és rosttal, amelyek anélkül segítenek a fogyásban, hogy éhesnek éreznéd magad. A rost megemésztése hosszú ideig tart, így a szervezet egy jó ideig el lesz azzal, hogy elégesse a kalóriákat.

A tojás is legyen fontos része az étkezésnek. Számos tanulmány kimutatta, hogy azoknak, akik reggelire tojást esznek, nagyobb valószínűséggel csökken a súlyuk, mint azoknak, akik kizárólag szénhidrátot fogyasztanak reggelire.

Ne hagyd ki az avokádót sem! Tele van ugyanis telítetlen zsírokkal, ami csökkenti a rossz koleszterinszintet. Ráadásul a szervezet gyorsan el is égeti, így nem rakódik tőle.

Az omega-3 zsírsavakról már sok szó esett, hiszen elengedhetetlenek a zsír elégetéséhez. Ráadásul olyan hormon leptint tartalmaznak, amelyek közvetlenül hatnak az anyagcserére.

Végül de nem utolsó sorban igyon sok zöld teát, ugyanis annak összetevőivel még hatékonyabbá válik a zsírégetés.

Forrás: OrientPress Hírügynökség


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X