Főoldal > DIÉTA > 9 tuti zsírgyilkos étel

9 tuti zsírgyilkos étel

diétaétkezésfeleslegfogyászsírzsírégetészsírgyilkos
0

Írta:

Ezek az ételek biztosan segítenek a zsírégetésben, edd őket bátran!

Tej

Egy pohár zsírszegény, laktózmentes tej, a benne lévő összetett szénhidrátok segítségével megakadályozza, hogy a szervezeted zsírt raktározzon el. Ráadásul kalóriatartalma is alacsony.

Szardínia

A halfogyasztást mostanában nem ok nélkül propagáljuk. Íme, egy újabb érv, amiért érdemes halat, többek közt szardíniát is fogyasztanod, ugyanis ez a halféleség a benne lévő leptinnek hála étvágycsökkentő hatással bír.

Ananász

Az ananász nem csak finom, de fogyasztó hatásáról ódákat zengnek. Ha nem is egyik napról a másikra leszel karcsú, az ananász amellett, hogy eltelít, serkenti az emésztést, így segít, hogy hamarabb elérd a kitűzött célodat.

zsirgyilkos.jpg ()

Kávé

Koffeintartalmának hála a kávé gyorsítja az emésztést, felpörgeti az anyagcserét, így egy nap alatt lényegesen több energiát tudsz elégetni, ráadásul a zsírbontásban is besegít.

Pulyka

A pulykahús rengeteg sovány fehérjét, ám annál kevesebb zsírt tartalmaz, így könnyen emészthető, és hosszú ideig ellát energiával anélkül, hogy rád törne a farkaséhség.

Mustár

Ez a tüzes mártás azonnal felpörgeti az anyagcserét, így már az étkezés során segít elégetni a kalóriákat és a felesleges zsírokat.

Miso leves

A tradicionális miso leves akár 10%-kal is megnövelheti a fogyáshatékonyságát, nem beszélve arról, hogy jódot tartalmaz, mely az anyagcsere beindításában játszik fontos szerepet.

Olíva olaj

Tele van telítetlen zsírsavakkal, így szintén azon öntetek közé tartozik, melyek elősegítik a fogyást. Sütéshez, főzéshez vagy salátaöntetnek is kiváló.

Zeller

Ez az extrém rostos zöldség szinte falja a kalóriákat, és számos ételhez hozzákeverheted, így nem kell egyedül, nyersen elfogyasztanod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X