Főoldal > DIÉTA > A legjobb zsírégető italok éhgyomorra

A legjobb zsírégető italok éhgyomorra

diétaéhgyomorfogyásfrissitalnyárzsírégetészsírégető ital
0

Írta:

Az anyagcsere-folyamatok serkentése nem csak a folyadék mennyiségén, de minőségén is múlik. Néhány egészséges zsírégető itallal centiket faraghatsz le magadról, pláne, ha reggelente éhgyomorra kortyolod el őket.

Mangókoktél

A mangóban található rengeteg vitamin és ásványi anyag (C-vitamin, folsav, pektin, kalcium, magnézium, kálium, béta-karotin) vértisztító, méregtelenítő hatású. Gyümölcscentrifugába dobj egy-egy meghámozott és feldarabolt mangót, kivit és almát, préseld ki a levüket, és fogyaszd a kapott italt éhgyomorra. Ha előző este elkészíted, rohanós napokon reggelinek is kiváló.

Paprikaital

Ez az articsókás, paprikás turmix a benne található C-vitaminnak, folsavnak, kalciumnak, káliumnak, magnéziumnak köszönhetően kiváló zsírégető, narancsbőr-gyilkos kombó. Rendszeres fogyasztásával az izmok rugalmasabbá, a kötőszövetek erősebbé válnak, így sokkal kevésbé lesznek látványosak azok a csúnya kitüremkedések a comb és popsi tájékon. Gyümölcscentrifugában préselj ki 2 zöldpaprika és 2 articsóka levét egy csokor petrezselyemmel.

97201772 - the athletic young beautiful  woman with a protein cocktail in a shaker stands on a white background. sports nutrition.

Papaja-gyömbér mix

A papaja segít az emésztési folyamatok serkentésében, a felgyülemlett salakanyag eltávolításában. A gyömbér szintén jó hatással van az emésztésre, fokozza az emésztőnedvek termelődését, segít a bélflóra helyreállításában. A két növény egymás hatását erősítve szedi le a felesleget a kényesebb testrészekről. 2 papaját vágj félbe, magozz ki, darabolj fel, majd adj hozzá egy kevés (körülbelül 1 cm) gyömbért. Fogyasztás után szinte azonnal érezhető anyagcsere-serkentő hatása.

Uborkás víz

Az uborkás víz jótékony hatásai régóta ismertek, azonban néhány extra hozzávalóval még tovább fokozható zsírégető, méregtelenítő hatása. Ez a csodaital valósággal átmossa a szervezetet, és kipucol minden olyan káros anyagot a belekből, amelyek betegségekhez, elhízáshoz vezethetnének. Egy liter vízbe dobj egy kisebb kígyóuborka felét feldarabolva, 1-2 cm gyömbért, 1 db biocitromot héjastól felszeletelve (ha nem biocitromból készíted, hámozd meg), majd ízesítsd néhány levél mentával. Éjszakára hűtsd le, és kortyolgasd el reggel kávé helyett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X