Főoldal > DIÉTA > 8 sztár, akik túlságosan is lefogytak

8 sztár, akik túlságosan is lefogytak

betegségdiétaegészségfogyástáplálkozás
0

Írta: and

Ha meghallod LeAnn Rimes, Angelina Jolie vagy Kate Bosworth nevét, talán – velünk együtt – te is arra gondolsz, hogy ezek a sztárhölgyemények bizony túlzásba vitték a fogyást. Lássuk, kik még azok a hírességek rajtuk kívül, akiknél lehettek időszakok, amikor talán csak vízen, salátán és sovány csirkemellen éltek.

1. LeAnn Rimes

Az ismert énekesnőért igencsak aggódtak rajongói, amikor kisportolt teste egyre vékonyabb lett. „Esküszöm, egészséges vagyok, csak vékony. Köszönöm az aggódásotokat, de erre semmi szükség” – üzente követőinek a Twitteren, akik közül sokan a mai napig nem biztosak abban, hogy kedvencükkel minden rendben van.

2. Katie Holmes

Korábban a sok munkát és az ebből adódó stresszt okolta azért, mert csontsoványra fogyott, ám sokan biztosak abba, hogy Tom Cruise-zal való házassági problémái voltak felelősek a színésznő vékonyságáért. 

3. Crystal Renn

A plus size modellként világhírűvé vált szépséget egy időben sokan kritizálták fogyása miatt. Mások szerint ismét anorexiás lett, ám Crystal ezt hevesen tagadta. Egy dolog azonban biztos: már rég nem felel meg azoknak a követelményeknek, amit a plus size modellekkel szemben támaszt a szakma és a közönség…

4. Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sorozat és filmek sztárja az utóbbi években inkább túl vékony alakja és izmos karjai miatt került a lapok érdeklődésének középpontjába, mint színésznői karrierje miatt. Ezt ő talán nem is bánja, mi viszont aggódunk érte.

5. Nicole Richie

A divatrajongó híresség nemrégiben sértőnek és felelőtlennek nevezte azokat a híreszteléseket, melyek szerint táplálkozási zavarok miatt lett ismét túl vékony. A kétgyerekes sztáranyuka szerint nem kell érte aggódni, nagyon jól érzi magát a bőrében, de a kérdés az, hogy vajon ezt ő maga elhiszi-e?

6. Kate Bosworth

Talán te is emlékszel rá, a színésznő mennyire lefogyott, amikor véget ért a kapcsolata Orlando Bloommal. Utána  ismét súlya miatt volt az érdeklődés középpontjában, és bár elmondása szerint egy családtagjának betegsége miatti aggódás a soványságának oka, több rajongója is azt rebesgette, hogy inkább ő maga lehet beteg…

7. Lea Michele

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat Rachelje is jó pár kilót leadott, de elmondása szerint ez csak egészséges életmódjának velejárója. „Vegán étrend szerint étkezem, és ha leadok is pár kilót, minden rendben velem. Egészségesnek és energikusnak érzem magam” – mondta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X