Főoldal > DIÉTA > Radics Gigi jött, és mindent letarolt

Radics Gigi jött, és mindent letarolt

diétaéletmódváltásfogyásradics gigi
0

Írta:

Radics Gigi minden túlzás nélkül meseszép!

Radics Gigi nem dokumentálja minden percben és órában, hányszor edz, és hogy. Oldalát nem özönlik el az edzőtermi fotók és szelfik.

Az énekesnő nemes egyszerűséggel egy bomba fotó kíséretében írta le, hogy két hónapja kemény diétát tart, aminek köszönhetően igazi darázsderekúvá vált.

“Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot,tésztát,krumplit,kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik?… de igen! Rengeteg féle dolgot eszem sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs stb…stb…Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérje bevitel, víz fogyasztás) Nincs kifogás,hogy most “nincs időm járni” Ha akarunk valamit azt elérjük csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál !!!!”írta Radics Gigi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok szép estét nektek!!! ❤️ Engedjétek meg,hogy még egy fotót posztoljak ugyanabból a fotósorozatból,amit már posztoltam! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot,tésztát,krumplit,kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik? 😂… de igen! Rengeteg féle dolgot eszem sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs stb…stb… Csak azért osztottam ezt most meg veletek mert sokan kérdeztétek tőlem,hogy milyen trükk kell ahoz,hogy szálkásodjunk fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérje bevitel, víz fogyasztás) Nincs kifogás,hogy most “nincs időm járni” Ha akarunk valamit azt elérjük csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál !!!! Köszönöm @peter_barat ,hogy napról napra motiválsz.!!! #training #gym #motivation #happysundayeveryone #happygirl #healthylifestyle #lovemylife #bepositive #loveyourself #beconfident #keyofhappyness #insideofyou #photoby @rt.tamas 🥬🥒🥑🥦🍉🍎🥥🍋🥗💪🏾💪🏾💪🏾

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés, Júl 7., 2019, időpont: 1:26 (PDT időzóna szerint)

Gigi egyszerűen jött, és tarolt, rajongói pedig imádják elszántságáért!

(Címlap fotó: Radics Gigi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X