Főoldal > DIÉTA > 95 kilót adott le 12 hónap alatt ez a nő

95 kilót adott le 12 hónap alatt ez a nő

életmódfogyásjoanna colefaxsleeve-műtétsúlycsökkenés
0

Írta:

Közelgő esküvője és orvosának elrettentő szavai miatt vágott bele a súlycsökkentésbe az ausztrál nővér – nézd meg, honnan hová jutott.

Vannak, akiknek egy fontos esemény, például közelgő esküvőjük miatt sikerül lefogyniuk, másoknak az adja meg a végső elhatározást, amikor orvosuk szembesíti őket elrettentő vizsgálati eredményeikkel. Egy ausztrál nővér, Joanna Colefax egyszerre élte át mindkettőt – közelgő esküvőjére készült, amikor orvosa közölte vele: olyan rosszak az eredményei, hogy ha így folytatja, öt, vagy legfeljebb 10 éve van hátra. Joanna érthető módon rettentően megijedt – nem akart meghalni, és nem is szerette volna betegen tengetni a napjait, ezért hát összeszedte minden erejét és belevágott a túlsúly elleni harcba.

A 33 éves nő az esküvőjére 55 kilót adott le fél év alatt, majd további fél év múlva 40 kilótól szabadult meg. 95 kilós fogyása után az eredmény egészen elképesztő – lejjebb megmutatjuk.

Hogy mégis hogyan alakulhat ki valakinél ekkora túlsúly? Az ápolónő elmondása szerint gyerekkora óta küzdött a kilókkal, és részben a munkájával járó stressz miatt érzelmi evő volt. Nem mozgott, rendszertelenül evett – olykor tényleg rengeteget -, a kilói meg csak gyarapodtak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joanna wants to become a beautiful bride, and for a wonderful man too. ♥️ #TTNY, Monday 8.40pm.

This Time Next Year (@thistimenextyear) által megosztott bejegyzés, Aug 22., 2019, időpont: 9:00 (PDT időzóna szerint)

A This Time Next Year című műsor közönségének is megmutatta, honnan hová jutott egy év alatt. A kép jobb oldalán lévő nyíl segítségével navigálhatsz az “utána” képre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joanna’s beautiful already so she’s done this for herself. 👰 #TTNY

This Time Next Year (@thistimenextyear) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2019, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

Bár Joanna csőgyomorképzésen, más néven sleeve-műtéten is átesett, azt mondja, ez csak az egészségesebb önmaga felé tartó utazásának egy állomása volt, mivel életmódot is váltott: manapság már hetente ötször jár edzőterembe, és nagyon odafigyel arra, mit eszik. Reggelije általában egy proteinshake gyümölcsökkel, ebédre általában egy Cruskitet eszik – ami a mi Abonett kenyerünkhöz hasonlít – gyümölccsel, vacsorára viszont rendesen eszik: általában ő főz, legyen szó zöldséges- vagy húsételről. Nassolni általában dióféléket szokott, viszont ahogy ő fogalmaz, a kenyér, a tészta és a krumpli fogyasztása elég küzdelmes számára.

Fotók: 123RF, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X