Főoldal > DIÉTA > Természetes ízek, egyszerűen a család számára (X)

Természetes ízek, egyszerűen a család számára (X)

hal
0

Írta:

Iglo kapitány is az egyszerű dolgok híve, szereti a hűsítő csobbanást a tengerben az unokájával, mint ahogy a halrudacskákat, 100%-ban vadon fogott tőkehalból, ropogós arany bundában. Varázsolj egyszerű ételeket a család asztalára.

Az Iglo termékek az egészséges és kiegyensúlyozott étrend ideális alkotóelemei, mely elengedhetetlen az egészségünk egészéhez.

Hogyan tudunk kiegyensúlyozott étrendet követni?

A szervezet legfontosabb tápanyagai a vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és zsírok. Mindegyik különböző szerepet játszik a testünkben. A kiegyensúlyozott étrend azt jelenti, hogy az ételek és italok megfelelő keveréke biztosítja az energiát és a tápanyagokat, hogy egészséges legyen a szervezet egésze.

Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend lehetővé teszi az egészséges testtömeg fenntartását. A kiegyensúlyozott étrend következő összetevőit lehet alapul venni:

  • elegendő gyümölcs, zöldség és keményítő szénhidrát (például tészta, rizs és burgonya)
  • elegendő mennyiségű fehérje (hal, hüvelyes, bab és sovány hús) és tejtermékek (vagy laktózmentes alternatívák)
  • kis mennyiségű kiváló minőségű olaj, például olívaolaj
  • kevés édesség, csokoládé, keksz stb

A hal és a zöldség rendszeres fogyasztása elengedhetetlen az egészséges életmódhoz!

A hal a fehérje kiváló forrása. A fehérje elengedhetetlen az egészséges test növekedéséhez és fenntartásához, ezért a táplálékunk része. A táplálkozási szakemberek hetente egyszer vagy kétszer fogyasztanak halat.

Az Iglo halrudacskák évtizedek óta a kis és a nagy matrózok kedvencei. Iglo Kapitány mindig ügyel arra, hogy csak a legjobb minőségű hal és panír kerüljön a tányérunkra. A körültekintő eljárással készült Iglo halrudacskákba kizárólag kiváló minőségű hal kerülhet. Halrudacska-választékunkat az évek során bővítettük, így ma már a család minden tagja megtalálja a kedvére való változatot: a klasszikust, a ropogós bundásat és a gluténmenteset is.

A kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében ajánlatos naponta 5 adag gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani. A különböző típusú zöldségek eltérő típusú és mennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmaznak.

A fagyasztott zöldségek ugyanannyi vitamint és tápanyagot tartalmaznak, mint a friss zöldségek, hiszen leszedésük után néhány órával már le is fagyasztjuk őket. Az Iglo zöldség termékekkel télen sem kell lemondani a változatos és napi ötszörös zöldségfogyasztásról sem.

Az Iglo választékában számos zöldség termék található, akár friss zöldségek, mint a borsó, a brokkoli, vagy kukorica, illetve akár előre elkészítettek, mint például a zsenge vagy krémes parajpüré.

TIPP Gyerekeknek:

Az Iglo hal és borsó termékek jó fehérjeforrást biztosítanak a gyerekek számára is. Mivel a halrudak a gyerekek kedvence, így borsó körettel könnyen bevihetik szervezetükbe a szükséges tápanyagokat.

 

Friss receptekért és tippekért látogass el honlapunkra: http://www.iglo.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X