Főoldal > DIÉTA > Ez a világ legegyszerűbb vegán jégkrém receptje

Ez a világ legegyszerűbb vegán jégkrém receptje

jégkrémvegánvegán jégkrém
0

Írta:

Egyszerű, de nagyszerű: a nyár sztárja számunkra egyértelműen ez a vegán finomság. Készítsd el te is, nem fogsz tudni betelni vele!

Szeretnéd meglepni valami mennyei, egészséges finomsággal a családodat, barátaidat, de nincs túl sok időd? Akkor a következő egyszerű, de nagyszerű receptet neked találták ki. Három perc alatt össze tudod dobni, aztán mehet a fagyasztóba. Amíg összekapod a lakást, el is készül.

Hozzávalók négy személyre: két banán, két őszibarack, néhány csepp citromlé, 3-6 evőkanál víz. A díszítéshez mentalevél, barack vagy banándarabok, néhány kockányi mangó vagy aszalt gyümölcs, pár jégkocka.

Elkészítés: Hámozd meg a barackot, húzd le a banán héját, majd kisebb darabokra vágva dobd a gyümölcsöket egy tálba. Turmixold össze, adj a masszához pár csepp citromlét és egy kis vizet, jól keverd össze, és mehet is a formába, majd a fagyasztóba.

Extra tipp: Ha van egy kis időd, trükközhetsz azzal is, hogy gyümölcsdarabokat dobsz a masszába, és úgy fagyasztod le. Vagy csavart formát választasz, mint például az alábbi képen látható popsicle készítője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

تا حالا بستنی داشتیم حالا بزنیم تو کار پاپسیکل. توی استوری یه توضیح کوچیک از پاپسیکل گذاشتم…. دوستانی هم که پرسیدن چطوری بستنی فرستاده میشه، تو همین بسته بندیهای ساده مثل همه پاپسیکل شاپهای دنیا با پیک یخچالدار فرستاده میشه. #طلاکیک #طلا_کیک #پاپسیکل#پاپسیکل_هلو#بستنی_یخی#بستنی_میوه_ای #بستنی_کرمانشاه #پاپسیکل_کرمانشاه#تغذیه_سالم#تغذیه_کودک #کرمانشاه#kermanshah#popsicle #peachpopsicle #kermanshahpopsicle#kermanshah_popsicle

talacake (@talabakery1396) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2019, időpont: 1:55 (PDT időzóna szerint)

Elkészítési idő: Ha reggel van három perced összedobni, a délutáni kerti partin már tálalhatod is. Mentalevéllel, gyümölcsdarabokkal, jégkockával látványra is isteni lesz. Az íze pedig egyenesen mennyei!

További előnye: vegánok is fogyaszthatják, illetve, hogy hozzáadott cukor-, adalékanyag- és tartósítószermentes.

Fotók: 123RF, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X