Főoldal > DIÉTA > 5 szuperhatásos tipp a lapos hasért

5 szuperhatásos tipp a lapos hasért

hasizomkockahaslapos has
0

Írta:

Fogadd meg ezeket a hasznos tanácsokat, ha szeretnéd, hogy lapos legyen a hasad!

Időzített nassolás

Bár a nassolást nem szabad túlzásba vinni, az egészséges rágcsálnivalók napközben fontos szerepet játszhatnak az éhségérzet csökkentésében, és a zsírégetésben. Az egyetlen szabály csupán, hogy a megfelelő időben vedd magadhoz a megfelelő nassolnivalót. A legjobb, ha a délután 3 és 4 közöttre időzíted. Emellett ügyelj arra, hogy 3-4 óránként harapj valamit. Keresd a fehérjében gazdag ételeket, egy protein szelet, egy darab zsírszegény sajt, mandula, vagy alma tökéletes lehet a célra. A módszer serkenti az anyagcserét, és egyensúlyban tartja a vércukorszintet. Ez azért fontos, mert segít megakadályozni, hogy a szervezeted zsírt kezdjen el tárolni a has tájékán.

Szerezz be egy fitneszlabdát!

A fitneszlabda egy nagyon hasznos eszköz lehet az otthonodban, ha hasformálásról van szó. Végezd el a most következő gyakorlatot háromszor egy héten. Feküdj hanyatt a földre, úgy hogy a karjaidat a fejed felé emeled, a lábaid pedig tartsd egyenesen. A labdát két kézzel emeld fel a mellkasod fölé, ezzel egy időben pedig emeld fel a lábaidat is, és tedd a labdát a két bokád közé. Vidd vissza a labdát a lábaiddal a földre, és tedd vissza a karjaidat a fejed mellé. Ismételd meg a cserét 10-12 alkalommal.

Száműzd a cukrot!

Ha szeretnél megszabadulni a hasadra rakódott zsírfeleslegtől, a cukorbevitelt szorítsd vissza, amennyire csak lehet. Ez segít az inzulinszintet alacsonyan tartani, a glukagont pedig magasan. A glukagon nevű hormon a legjobb barátod a lapos hasért folyó harcban. Kinyitja a raktárakat és zsírt éget el, a helyes diéta során ezt a hormont aktivizálja a test.

Reggelire zöld tea

Már több tanulmány is bebizonyította, hogy az antioxidánsokban gazdag zöld tea serkenti az anyagcserét, és kifejezetten a hasi zsírra fejti ki jótékony hatását. A benne lévő polifenolok megemelik a test hőenergia termelését, ezáltal a kalóriaégetés is gyorsabb lesz, és az anyagcsere folyamat is beindul.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X