Főoldal > FOGADOM > Február a fogadalmak hónapja: mozogj velünk és nyerj!

Február a fogadalmak hónapja: mozogj velünk és nyerj!

edzésfogadommozgás
0

Írta:

Készen állsz arra, hogy 4 héten keresztül együtt mozogjunk? Légy részese a nagy fogadalomnak!

Nálunk február a fogadalmak hónapja! Neked mennyit sikerült megvalósítanod az újévi fogadalmaidból? Ha elszántad már magad arra, hogy egészségesen élj és sokat mozogj, és ezt sikerült is betartanod, gratulálunk! Igazán ügyes vagy! Neked nincs is más dolgod, csak csatlakozni hozzánk. Ha viszont azok közé tartozol, akik a januári fennforgások után februárban kezdik az önmagukra figyelést, akkor sincs semmi veszve. A wellandfit.hu csapata olyan 4 hetes közös programmal vár téged is, amelyben nemcsak örömödet leled, hanem segítségedre lesz a megvalósításban.

Ha készen állsz a kihívásra, kattints ide! Egy gyors regisztráció után nincs más dolgod, csak válassz legalább egy mozgásformát. A 8 lehetőség közül (futás, úszás, séta, GYM, wellness, jóga, csoportos óra, otthoni edzés) arra kattints, amelyiket szívesen végzed. Ha ezzel megvagy, a legközelebbi alkalommal, amikor mozogsz, a profilodban jelöld, hogy mekkora távot teljesítettél, vagy mennyi időt töltöttél sportolással. A profilodban folyamatosan követheted, mit, mennyit teljesítettél. A kihívások aloldalain pedig olyan cikkekkel találkozhatsz, amelyek az adott mozgásforma kapcsán fontos információkkal segíthetnek. Érdemes a folyamatosan frissülő írásokat is figyelni!

Azzal, hogy csatlakozol a Fogadalmak hónapjához, nemcsak magadért teszel. A teljesítményedet ugyanis hozzáadjuk a nagy közös számláló által mértekhez, hogy a 4 hét elteltével kiderüljön, együtt, közösen mire vagyunk képesek! A mozgás mindenkié, a sikerélmény a tiéd! Természetesen nem kell megállnod egyetlen kihívásnál. Hetente annyit vehetsz fel, amennyit csak szeretnél, na meg amennyit bírsz. Minden héten zárjuk a kihívásokat, a heti eredményeket jegyezzük, és a szerencséseknél jutalmazzuk. De nem csak heti nyereményekkel várunk: a regisztrálók között és azok között, akik heti kihívást teljesítenek, csábító nyereményeket sorsolunk ki, és egyvalaki megnyerheti a közel 900 000 forint értékű főnyereményt is.


További cikkeink a témában

edzésfogadom

4 tipp, mire figyelj futás közben

Írta:
0

Bár maga a futás tényszerűen „csak” annyit jelent, hogy egyik lábadat a másik elé helyezed, de egyáltalán nem mindegy, hogyan csinálod. A következő tippekkel te is könnyedén javíthatsz a technikádon, így legközelebb már úgy futhatsz, mint egy profi!

Kövess Facebook-on!
X