Főoldal > kihívás > 6 hét alatt kockás has! Így csináld!

6 hét alatt kockás has! Így csináld!

#ezhatedzéséletmódváltáshasizomhasizomerősítésizomkockás haslapos hasmozgássport
0

Írta:

Kezdődik az Ez hat! – 6 hét, 6 kocka programunk Kiss Gergely személy edző közreműködésével. Ha szeretnél feszes, lapos, formás hasizmokat, és segítségre van szükséged az életmódváltásoz, jó helyen jársz!

Indulunk! Ez a hét a bemelegítő hét, de ne hidd azt, hogy nem kell majd keményen dolgoznod az eredményért! Kiss Geri speciális gyakorlatsort állított össze: az egyenes hasizom felső és alsó szakaszára, illetve a ferde hasizomra is mindig jut feladat, tehát az egész hasad kőkeményen dolgozik majd. Minden héten új gyakorlatsor jön, a feladatok nehezednek, az ismétlésszámok nőnek – de nyugi, minden edzés legfeljebb 30 percig tart majd, még a legdurvább héten is! Az eredmény garantált!

Jöhet az edzés?

Az első héten 3 hasizomgyakorlatot kell végezned, az edzés időtartama 10 perc legyen, a gyakorlatokat pedig 10-10 ismétlés után váltogasd. Ha teheted, heti 5 alkalommal csináld meg az edzésprogramot (de legalább háromszor!).
Minden gyakorlatról hoztunk egy videót, melyen Kiss Geri bemutatja a gyakorlat helyes végrehajtását.

1. gyakorlat: hasprés

2. gyakorlat: fordított hasprés

3. gyakorlat: ferde hasprés

Mielőtt elkezded a programot, fotózd le magad, és küldd el nekünk az Előtte fotódat #ezhat hashtaggel, 6 hét múlva pedig várjuk az Utána fotót is – kíváncsiak vagyunk, mekkora változást érsz el az edzésprogram segítségével!

Ha van kedved, az edzéseidet is fotózd vagy videózd, és küldd el nekünk bátran #ezhat hashtaggel ellátva!

Hajrá, nyomd, mert EZ HAT!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X