Főoldal > MAGAZIN > 8+1 jel, hogy belezúgtál az edződbe

8+1 jel, hogy belezúgtál az edződbe

edzésedzőedzőteremerősítésizommozgássportszemélyi edző
0

Írta:

Eddig is tudtuk, hogy az egyenruhának szinte lehetetlen ellenállni – és ez a tréning-szettre is igaz (a szexin domborodó bicepszekről nem is beszélve)! Ha az alábbi állítások többségében magadra ismersz, lehet, hogy nem csak a kemény tempó miatt ver gyorsabban a szíved az edzőteremben…

1. Izgatottan számolsz vissza a következő edzésig

Alig értél haza a legutóbbi óráról, máris „újratöltöd” az edzőtáskádat és az ajtó mellé készíted – pedig csak két nap múlva esedékes a következő alkalom. Ami persze nagy, piros betűkkel van bevésve a naptáradba.

2. Azon aggódsz, mit vegyél fel edzéshez

Normál esetben csak felkapod a fiók tetején lévő pólót és egy sportnadrágot, de az utóbbi időben több időt töltesz az edző-szetted összeállításával, mint a szombati bulira való készülődéssel. Hol is van az a push-up-os kaprinadrág?

3. Azonnal pipa leszel, ha valaki elfoglalja a helyedet

Végre megtaláltad a tökéletes helyet, ahonnan feltűnés nélkül szemezhetsz a tréner feszes izmaival és ő is gyakran jár feléd. Erre a következő alkalommal egy idegen matracot találsz ott! Ami még rosszabb, hogy egyből elfog a féltékenység…

4. Minden létező közösségi felületen követed

És szemrebbenés nélkül kedveled minden posztját, még azokat is, amikben a kedvenc sorozatodon vagy énekeseden élcelődik. Nem úgy azokat a fotókat, amiken más lányokkal pózol – az sem számít, hogy megegyezik a vezetéknevük.

5. Boldogan váltasz jegyet a legkeményebb órákra is, ha Ő tartja azokat

Boot camp tréning? Nem probléma!

6. Minimum kétszer kell látnod az új gyakorlatokat

Na nem azért, mert túlságosan bonyolultak, hanem mert az első alkalommal csak azokra a dagadó izmokra tudsz fókuszálni. És másodszor is csak nagy erőfeszítések árán sikerül odafigyelni arra, pontosan mit is kell csinálni.

7. Tudod, mikor van szabadságon

Ami azt jelenti, hogy te is ritkábban látogatsz az edzőterembe azon a héten. Az egyetlen dolog, ami ilyenkor motivál, hogy formában maradj addig, míg vissza nem tér.

8. Óra után nem rohansz az öltözőbe

Míg a csoport többi tagja alig várja, hogy beugorhasson a zuhany alá, te a nyújtás után keresel egy tükröt, gyorsan megigazítod a copfodat és közben megpróbálod kitalálni, miről tudnátok két mondatnál hosszabban csevegni.

+ 1. Egyre többször jelenik meg álmaidban

És nem csak éjszaka. Ki is az a Ryan Gosling?

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

proteinrecept

A tökéletes protein shake receptje

Írta:
0

Csapvíz és proteinpor? Ugyan! Ha igazán ütős edzés utáni italt kevernél, egy sima fehérje shake helyett inkább egy fincsi protein smoothie-ban gondolkodj, ami nemcsak isteni frissítő, de még az alakformálásban is a segítségedre lesz.

Kövess Facebook-on!
X